Burton зимен комикс

0
 

Сподели

Shares

Тази зима детската колекция на Burton е още по-топла, цветна и забавна. Тя е за деца от 2 години до тийнейджъри на 18, момичета и момчета. В нея е включена специална, лимитирана момчешка серия с героите от комикса Marvel.

Колаборацията между Burton и Marvel роди цяла серия от облекло, аксесоари и сноуборди за момчетата. Всичко е с качеството на Burton и комикс герои като Spider Man и Iron Man. Целта е, освен малките комикс фенове да бъдат на топло и сухо през зимата, каквито и дивотии да правят, да изглеждат по-„яко“ облечени дори от големите си братя.

MARVEL® X BURTONСноуборди, якета, гащеризони, суитшърти, полари, сноуборд обувки, раници, каски и маски, дори Спайдър мен чорапи – всичко е в Marvel стил.

С новата специална зимна колекция на Burton малките сноубордисти могат да се облекат от глави до пети с любимите си комикс герои. Освен за сноуборд обаче, в Marvel колекцията има дрехи и аксесоари подходящи за града и училище.

MARVEL® X BURTON20-литровата раница Marvel® Youth Day Hiker например е универсална – може да се използва както за каране и носене на сноуборд, така и за ходене на училище. Тя има твърд гръб и удобни за захващане на сноуборд ремъци, снабдена е със странични мрежести джобове, в които може да се поставя термос или бутилка, а отпред има удобен джоб, който може да се използва и за моливи и други ученически принадлежности. За ползване в града и пътувания има и специален джоб за защитено носене на малък лаптоп или таблет.

MARVEL® X BURTON

Marvel якето пък, което както всичко от серията е в ограничени количества, дава хидроизолация от висок клас с водоотблъскващата Aquapel™ технология и гарантирана топлина чрез Thermacore™. За да топли и на главата, якето има удобна качулка, а за да бъдат и ръцете на топло, когато не са зети с нещо друго, то е снабдено с просторни джобове тип „кенгуру“. Когато пък ръкавите умалеят, има лесно и бързо решение, за да няма нужда Marvel якето да се сменя с друго – те просто се разтеглят чрез специалната Room-To-Grow™ система.

MARVEL® X BURTON

За малките бордисти, които искат да карат като екшън герои, има и Burton-Marvel сноуборд обувки. Те са направени със супермека стелка за повече комфорт и по-дълги дни на пистата. Подметката им е конструирана по начин, който позволява на обувката да се ползва почти универсално през зимата – в планината, със сноуборда, дори в града. Тя има грайфери, които са изключително устойчиви на хлъзгане и е с дизайн, който не пречи на свободата на походката. Като добавка, обувките също имат Room-To-Grow™ система, която позволява разтягане, за да се носят през повече от един сезон. Съответно и номерата започват от тези за най-малките – 24, и стигат до 30.5. И за да бъде пълен обликът на малкия комикс фен, обувките могат да се комбинират със специалните Спайдър мен чорапи.

MARVEL® X BURTON

Marvel серията, разбира се, включва и сноуборди. Те са няколко различни вида и всичките са покрити с комикс героите. Дъските, които са в лимитирана бройка, са конструирани специално за най-малките бордисти. Имат плосък профил от носа до опашката, който дава допълнителна стабилност и по-добър баланс дори при много ниско тегло. Подходящи са за начинаещи, но са направени така, че да не омръзнат бързо, след като детето напредне.

И за да бъде всичко Marvel от глава до пети или по-точно от Спайдър мен чорапите до каската, е помислено и за протекцията на малките сноубордисти. За тях има каски на утвърдената марка Anon, които са направени за техните специфики и пропорции. Целта е да се осигури оптимален комфорт при всякакви климатични условия през зимата.

MARVEL® X BURTON
Най-новата колекция на Burton, включително момчешката Marvel линия и момичешката с Disney Frozen, ще намерите в България от официалния представител на марката за страната – магазини DROP IN – The Core Shop в София (ул. „Г. С. Раковски“ 166А), Банско, Пампорово и Боровец, както и онлайн на dropin-shop.com.

MARVEL® X BURTON

В магазините на DROP IN вече можете да пазарувате и с UniCredit стоков кредит, който ви дава възможност за покупки на стойност над 150 лв., които се изплащат в срок до 6 години.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.