На колелото и в студени, влажни дни

0
 

Сподели

Shares

Освен в производството на колела, марката Specialized е лидер и в изработването на екипировка за колоездене.

Specialized

Ако сте от онези колоездачи, които не слизат от двуколесните си возила дори, когато навън е влажно, кално, студено и снежно – новите модели ръкавици и маски за глава са продуктите, за които е добре да се огледате. И, за да не си губите времето в озъртане наляво и надясно – ние селектирахме за вас, онези продукти на специалистите от Specialized, които ни направиха най-силно впечатление и които можете да намерите на родна земя.

Ръкавици Element 1.5

Ръкавици Specialized Element 1.5
Комплектовани с Gore Windstopper покритие и Thinsulate изолация, тези ръкавици предлагат оптимална защита за ръцете при студено и ветровито време. Материалът, от който са изработени, същевременно не пречи на сетивността и позволява да извършвате действията по същия начин, по който бихте, ако не носехте ръкавици. Освен това, можете да използвате смартфона си, без да ги сваляте, защото имат покритие, което позволява работа с тъчскрийн. Частта откъм дланта е изцяло покрита с грип за максимално добро захващане на кормилото, дори в дъждовно време.
Повече за ръкавиците ще научите от тук.

Defleckt H2O ръкавици

Ръкавици Specialized Defleckt H2O ръкавици

Не е трудно още от наименованието им да се досетим, че ще трябва да се разправяме с мокри условия. Именно за това са измислени – за да направят карането в дъждовно и мокро време по-поносимо. Най-горният слой от материала е напълно водоустойчив, но и дишащ, което намалява потенето на дланите. Както с Element 1.5, така и с Defleckt H2O можете да използвате смартфона си, без да се налага да сваляте ръкавиците си. Дизайнът на тези ръкавици пък включва и светлоотразителни елементи, за да бъдете по-забележими на пътя в тъмното.
Повече за ръкавиците Defleckt H2O ще научите от тук.

Маска ELEMENT 1.5 BALACLAVA

Specialized Маска ELEMENT 1.5 BALACLAVA

Определено лицето е онази част от тялото, която страда най-много при студено време. Затова от Specialized са създали продукт, с чиято помощ можем да се приберем вкъщи без измръзнали бузи и подсмърчащ нос.
Маската за глава – ELEMENT 1.5 BALACLAVA, е направена от Gore Windstopper материал, който е напълно водо- и ветроустойчив. Освен това, материалът е дишащ и напълно ефективно се справя с попилата влага, без да запарява. За да прилегне идеално към индивидуалните особености на всеки череп, маската може да бъде намествана, като горната част (тази на главата) и долната (тази за лицето и врата) се движат самостоятелно.
Повече за маската ще научите от тук.

Specialized

Всички тези продукти и още много от Specialized можете да намерите в магазини Bike Center – официални представители на марката за България:

кв. Лозенец, ул. Богатица 20
жк. Младост 1, бл. 1А
кв. Редута, ул. Живко Николов 41
кв. Изток, ул. Райко Алексиев 3
кв. Овча Купел бул. Президент Линкълн, бл.107
кв. Люлин, бул. Джавахарлал Неру, бл.752

И онлайн на адрес: www.bikescenter.bg

Повече за продуктите на Specialized в България можете да научите и от сайта Globalsport.bg.

Specialized

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.