Ексклузивно, специално х 3

0
 

Сподели

Shares

Една от най-култовите марки при велосипедите за планинско, шосейно и градско колоездене безспорно е Specialized. Специалистите при колелата неслучайно са любимци на толкова много хора в цял свят и се славят с едни от най-добре замислените и изпълнени велосипеди. За 2016 година Specialized създадоха поредната супер-колекция велосипеди, като някои от тях вече са налични и у нас.

Specialized

Сред голямото разнообразие от нови модели на Specialized, които се появиха и в България, избрахме да ви представим три, които отразяват по прекрасен начин подхода и технологиите, които от Specialized предлагат на феновете си. Това са култовият модел Stumpjumper, който продължава да се развива, Fatboy серия която се сдобива с нова карбонова рамка и създаденият за забавление Rockhopper Comp 29.

Stumpjumper

Stumpjumper Specialized

Историческият модел идва при нас с няколко изцяло нови концепции, заложени в него. На първо място е изцяло новият стандарт 27.5+ (650b х 3.0 гуми), представен в моделите 6Fattie. Благодарение на по-широката гума и по-големия й диаметър, велосипедът се усеща много по-осигурен и предоставя много добър контрол и сцепление. В същото време се запазват пъргавината и ускорението, типични за моделите Stumpjumper. Тази система е уникална за българския пазар, като до момента не е имало друго подобно колело у нас.

Другата чисто нова технология, заложена и в модела Stumpjumper, e SWAT FRAME. Разширявайки концепцията на SWAT технологията за лесно, удобно и прикрито носене на всичко необходимо директно върху велосипеда, от Specialized подхождат радикално в своите идеи. Така новите карбонови рамки се сдобиват в „вратичка“, която позволява да използвате вътрешността на рамката за място където да складирате всичко от вътрешна гума до хранителни добавки за дългите преходи. Благодарение на Bike Center, можем да видим и тестваме иновациите на Specialized и дори да си ги приберем вкъщи.

Fatboy Comp Carbon

Fatboy Comp Carbon
„Дебелото момче” е идеалното колело за снежни, зимни приключения и други неподходящи за повечето велосипеди терени. Fatbike моделът от новата колекция на Specialized, освен, че е високо проходима машина, която е способна да ви преведе сигурно отвсякъде, се е сдобила с лека карбонова рамка, което го прави ултралек, лесен за маневриране и лесно преодоляващ стръмни изкачвания. Така че, ако не искате да цепите пудрата с борд или ски – можете да опитате с колелото. А когато снегът се стопи, можете да нагазите с него в мекият пясък на плажната ивица или всеки друг нестабилен терен, където ще ви помогне по-голямата площ на гумата… а на ниското му тегло пък можем само да се радваме.

Rockhopper Comp 29

ROCKHOPPER COMP 29

Това е идеалното колело за ежедневни приключения, независимо дали сте опитни или тепърва започвате да прохождате в спорта. Геометрията му е създадена от Specialized, така че да осигурява стабилност и ефективност при каране по различни терени. Изработено от леки алуминиеви сплави, създадени специално за Specialized, то радва всеки свой притежател с ниско тегло и пъргавина на движението.

Specialized

Тези три модела, както и още много други на Specialized, включително части, екипировка, аксесоари, протекция и др., ще намерите в България благодарение на официалния представител на марката за страната – Bike Center.

Магазините Bike Center са на адреси:

кв. Лозенец, ул. Богатица 20
жк. Младост 1, бл. 1А
кв. Редута, ул. Живко Николов 41
кв. Изток, ул. Райко Алексиев 3
кв. Овча Купел бул. Президент Линкълн, бл.107
кв. Люлин, бул. Джавахарлал Неру, бл.752

Повече можете да научите от сайта Globalsport.bg, както и от онлайн магазина Bikescenter.bg

Specialized

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.