С походка на DJ

0
 

Сподели

Shares

Известният бранд за обувки SUPRA си партнира с DJ Steve Aoki, за да създаде своята специална, лимитирана серия, наречена „Aoki Skytop IV“.

SUPRA

DJ Steve Aoki е едно от най-големите имена в електронната музика през последните години и дългогодишен приятел и фен на SUPRA. Обувката, вдъхновена от него, е направена от черен велур и има ексцентрични шипове от бронз и бяла подметка в контраст. Върху черната стелка пък има бял надпис „Aoki“.

SUPRA
Снимка: Caesar Sebastian

Освен с иновативен, смел дизайн, новият модел се отличава и с комфорт, подходящ както за нощните клубове, така и за улиците на града. Подметката дава перфектно сцепление, дори на гладки повърхности, а удобните стелки гарантират „леко“, въздушно стъпване.

Supra

„SUPRA стартира като ъндърграунд компания с автентичния глас на едва няколко скейтъра, но достатъчно силен, за да предизвика световна буря от интерес. Това ми напомня за корените на Дим Мак и това, което сме създали през последните 20 години – глобална общност от творци, подкрепящи ъндърграунд израстването на тази култура.“ – разказва Steve Aoki за SUPRA и общата им колаборация.

Обувките SUPRA можем да открием в България благодарение на BLOK SHOP и Massive by BLOCK – официален вносител на марката.

BLOK SHOP в София се намира се на ул. „Цар Асен” 20, както и онлайн на bloksf.com. Магазин Massive by BLOCK пък, можете да намерите в Paradise Center на бул. „Черни връх“ 100.

DJ Steve Aoki

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.