ВЕЛОСИПЕДЪТ ДНЕС

0


Дата на събитието: 10.07.2010

Сподели

Shares

В събота, на 10.07.2010 г. в град София, Столичен колодрум Сердика в Борисовата градина, ще се състои представяне на най-новите велосипеди за шосе, писта, бягане по часовник и планинско колоездене, произведени от високотехнологични материали и със съвременен дизайн на фирма ВИВЕЛО. Освен велосипедите ще бъдат изложени продукти на марките Campagnolo, LAS, San Marco, LEGEA, Deda, Miche, SIDI, Squeezy Sports Nutrition, Hüdz, Giordana, Fulcrum, Elite, на които фирма „Байк Шоп Вивело“ е основен представител за България.

Събитието се организира съвместно с ЕВРОСПОРТ България, сдружение Зелен Път, Велоеволюция, Български Колоездачен Съюз, списание 360° и Байк Шоп Вивело.

Ще присъстват Континенталният отбор Хемус 1896 – ViVELO и Националният отбор Писта България, които ще направят демонстрация в дисциплините:
– Италианско преследване
– Бързина
– 4000 метра индивидуално преследване
– 4000 метра отборно преследване

За най-малките любители на колоезденето ще бъдат организирани игри, забавления и обучение на тема, сигнализиации за безопасност при каране на велосипед в града, необходима екипировка и защо каската е толкова важна.

Велосипедът Днес - 10 юли 2010

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.