Пънк, рок и Burton

0
 

Сподели

Shares

LAMB-Burton

Какво се случва, когато една от най-утвърдените марки за зимна и сноуборд екипировка се срещне с хора, които създават дизайнерски дрехи с много въображение и големи дози градски шик? Получава се интересната нова зимна линия, резултат от колаборацията между Burton и L.A.M.B., в която замесена е и певицата Гуен Стефани.

LAMB-Burton

Burton, заедно с американското студио за дизайн, създадоха новата линия „LAMB” в зимната колекция, която включва връхни облекла и аксесоари за жени. Най-новите попълнения в нея са дизайнерските сноуборд обувки, маски, чанти и каски. Всичко е създадено с много стил, оригинални и модерни акценти и с вдъхновението от Гуен Стефани.

LAMB-Burton
Гуен Стефани с LAMB-Burton

„Тази нова LAMB-Burton колекция е буквално най-якото за зимата, което някога съм виждала! Този сезон има силна пънк-рок вибрация, която се усеща от дрехите, и е много модерна и свежа. С нея може въображението ти да се развихри и да превърне зимните ти дрехи в мечта. Обичам сблъсъка на цветовете, шарките, щампите. Нямам търпение да разкършим зимата!“ – казва Стефани за новата зимна линия, с която вече започна да се появява.

LAMB-Burton

Дрехите и аксесоарите „LAMB” освен, че изненадват приятно с дизайн, с който ще привлечете погледите в града, носят качеството на Burton, на което можете да се доверите и в планината. Всичко е замислено да бъде стилно и функционално, без едното да пречи на другото.

LAMB-Burton

Най-новата колекция на Burton, която включва шикозната линия „LAMB”, и още много облекла, аксесоари и екипировка за зимата, ще намерите в България от официалния представител на марката за страната – магазини DROP IN – The Core Shop в София (ул. „Г. С. Раковски“ 166А), Банско, Пампорово и Боровец, както и онлайн на dropin-shop.com.

В магазините на DROP IN вече можете да пазарувате и с UniCredit стоков кредит, който ви дава възможност за покупки на стойност над 150 лв., които се изплащат в срок до 6 години.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.