360° екстремно кино във Варна

0


Дата на събитието: 19.11.2015

Сподели

Shares

Две вечери, пълни с екстремни филми. Това очаква варненци на 19 и 20 ноември.

Първата вечер, 19 ноември, ще бъде на 360 градуса. В нея ще можете да видите четири филма на екстремната медия. Началото е в 19 ч. с краткия филм за градския даунхил на легендите Филип Полк и Блейк Самсон, които се спускат по тесните и стръмни улици на Велико Търново. Кадрите са съвместна продукция с Red Bull и Never Know Productions и ще накарат косите ви да се изправят, но и да започнете да виждате невъобразими досега места за каране. Вечерта ще продължи с видеопродукцията на списание 360° и Never Know Productions в партньорство с RAM bikes, представяща отбор VIVO от Петрич и тяхното даунхил трасе Kongur Air DH в Беласица. След толкова екстремно колоездене, вечерта ще продължи катерачно – с два филма от Petzl RocTrip. Те са част от катерачната сесия на Red Bull JOURNEYversity и представят най-големото катерачно турне, което премина през България. След катеренето, типично по варненски, вечерта ще приключи с водни спортове и последното видео на Даниел Шахънски – варненският тестер на XENON Boards.

Red Bull JOURNEYversity
Petzl RocTrip. Снимка: Владимир Калудиев

Втората вечер, 20 ноември, ще бъде отделена на „настройката” за зимния сезон. Ще можем да видим няколко филма на BEARDFROST Productions, любезно предоставени от Стоил Димитров. Очакват ни “SNOW A DAYS”, “PROMISE LAND” и “ИЗГУБЕНАТА ЗИМА”, които ще ви накарат да започнете да стягате ските и дъските за зимата, след като се приберете вкъщи.

Датите са 19 и 20 ноември, началото в 19 ч., а мястото – Yo-Ho-Hostel на ул. Русе 23 във Варна. Прожекциите се организират съвместно от DEMO и списание 360°.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.