Каяк Tequila!

0
 

Сподели

Shares

Създаден от световно признатия дизайнер и инженер Магнус Де Брито (Porsche 997 & GT, Intelligent Sound, Pirelli Boats и Agipi Marine) – Tequila! е забавен, универсален и с отлично представяне във водата. Благодарение на модулния си дизайн той е изключително лесен за пренасяне и съхранение. Революционната патентована възможност да го конфигурирате като соло или тандем е решението, което дълго време сте чакали.

kayak Tequila

Каяк от ново поколение
Лесен за употреба извън и във водата. С иновативната система на Point 65 – Snap Tap, каякът се разглобява и сглобява за секунди – той е сигурен, стабилен, здрав и много лек (най-лекият Sit-on-Top на пазара). Tequila! ви позволява да го пренасяте с усмивка, да го приберете в багажника на колата си и да го съхранявате под леглото. Tequila! е подходящ за всякакви води и умения, за забавление, туризъм, разходки, дори сърфиране в морето, а различните му отделения за багаж го правят и много добър и за риболов.

Соло или тандем – две в едно
Вече няма нужда да купувате два каяка. Само прикачете средната част и вашият единичен каяк се превръща в отличен тандем, за да може да вземете с вас приятел. Никога преди каяците не са били толкова забавни и лесни за употреба.

Може да го намерите в магазин XCO или на адрес: www.xcosports.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.