Stay wild!

0
 

Сподели

Shares

Stay wild!

Благодарение на NinjaSquad, на 6 ноември в клуб Mixtape 5, ще можем да видим за първи път в България не една, а две сноуборд премиери. Те са на филмите „Side Hit Society“ на Airblaster и „Methods of Prediction“ на ThinkThank.

Airblaster, освен на филма, който предстои да видим, за създатели и на свое собствено течение в сноуборда, което се развива под мотото Stay wild. И тъй като и на нас, и на нинджите от NinjaSquad, а предполагаме и на вас, се полудява качествено тази зима, ще ви предизвикаме да го направим. За целта ще ви подарим приятни награди, а от вас искаме да споделите нещо диво. Ето каква е идеята:

Stay wild!

Във всеки един от дните 2, 3 и 4 ноември ще подаряваме минимум по 3 двойни билета за двойната премиера и по един Head Sock от Airblaster, какъвто можете да видите на снимката. За да си ги спечелите трябва да направите само едно нещо – да ни споделите като коментар тук своя дива сноуборд/зимна снимка или видео.

И ако ви трябва още надъхване, за да ни покажете, че сте наистина диви със сноуборда, вижте официалния тийзър на филма „Side Hit Society“.

Събитието ще започне в 22 часа в Mixtape 5 и ще продължи до края на афтър партито с участието на Bumboklaat, SAVA и гости.

Stay wild!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.