Стабилно, свободно, удобно в планината със SALEWA MS MTN TRAINER

0
 

Сподели

Shares

Безспорно един от най-важните компоненти от екипировката при планински преходи са обувките. Освен да бъдат удобни, едни обувки за преходи трябва да защитават крака по най-добрия начин, като същевременно позволяват на носещия ги да стъпва максимално стабилно, да бъдат проветриви и оптимално леки.

Обувки SALEWA за максимален комфортОбувките SALEWA MS MTN TRAINER са направени така, че осигуряват максимален комфорт в областта на глезена. Освен това, благодарение на системата 3F, обувките предлагат свобода на движенията и крака, но и стабилно обгръщане, когато е нужно.

За да могат да отговарят максимално точно на специфичните нужди на всяко стъпало, обувките са „оборудвани” със специалната система MFF MULTI-FIT FOOTBED, която позволява регулиране на прилягането към крака според индивидуалните особености.

SALEWA MS MTN TRAINER се грижат за крака и като го предпазват от бактерии, благодарение на технологията Cleansport NXT. Освен това, отвътре обувките са оборудвани с дишаща мрежа, Gore-Tex покритие и „облицовка” от естествена кожа.

salewa ms mtn

Повече за обувките MS MTN TRAINER можете да научите от сайта Adventure-shop.bg, както и ако посетите магазина на бул. Черни връх 84 в София.

Имайте предвид, че в момента Adventure shop празнува своя 20-и рожден ден с много намаления. Повече за тях можете да научите тук.

Adventure Shop

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.