Устойчивите обувки SALEWA MS RAPACE

0
 

Сподели

Shares

Когато сме на преход в планината, е много важно да можем да стъпваме стабилно, без обаче обувките, които носим, да стягат стъпалата ни прекалено силно. Обувките SALEWA MS RAPACE GTX са прекрасен избор за планински приключения по всякакъв терен.

Устойчивите обувки SALEWA MS RAPACEТе са оборудвани с GORE-TEX материал, който осигурява водоустойчивост, но в същото време не запарява крака, а напротив – спомага за необходимото проветрение. Системата 3F EVO пък позволява достатъчна гъвкавост на обувката, но и устойчиво прилягане в областта на глезените.

Може би най-важната характеристика, която обувките притежават, е това, че са изработени от силно устойчиви материали, които защитават крака при дълги преходи и са издръжливи във времето дори когато се носят в неблагоприятни условия. Покритието им е изработено от набук и 360-градусов каучуков борд.

Освен това, обувките предлагат идеално прилягане към индивидуалните особености на всяко стъпало, защото използват системата MULTI-FIT, която позволява сваляне на вътрешно тяло за увеличаване на обема на обувката.

salewa rapace gtx

Повече за SALEWA MS RAPACE GTX можете да научите от сайта Adventure-shop.bg, както и ако посетите магазина на бул. Черни връх 84 в София.

Имайте предвид, че в момента Adventure shop празнува своя 20-и рожден ден с много намаления. Повече за тях можете да научите тук.

Adventure Shop

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.