Яке SALEWA CLASTIC за дълги преходи и лошо време

0
 

Сподели

Shares

Дългите планински преходи при неблагоприятни условия са едно от най-тежките изпитания не само за физиката, но и за екипировката. Затова експертите на SALEWA създадоха CLASTIC 2 POWERTEX.

То представлява мъжко яке с двуслоен Powertex, което е водоустойчиво и ветроустойчиво, меко и дишащо.

Яке SALEWA CLASTIC 2 POWERTEX MEN

Основният материал, от който е направено якето е Powertex Performance 2L 8/5 T-square 90, като за по-голяма надеждност има и WR – водоотблъскващо покритие.

Сред екстрите на този модел са ергономична форма на ръкавите и велкро регулируеми маншети, които го правят още по-удобно. За да контролирате по-добре температурата си докато се движите, якето има и регулируеми вентилационни ципове на гърба на горната част на ръката. Снабдено е и с регулируема качулка с козирка, която ще е много удобна при дъжд и вятър. Помислено е и за удобството на джобовете. Якето има практични и лесно достъпни джобове на гърдите с водоустойчив цип, два външни джоба с цип и още два вътрешни. Теглото му е 511 грама за размер L.

Повече за CLASTIC 2 POWERTEX MEN можете да научите от сайта Adventure-shop.bg, както и ако посетите магазина на бул. Черни връх 84 в София.

Имайте предвид, че в момента Adventure shop празнува своя 20-и рожден ден с много намаления. Повече за тях можете да научите тук.

Adventure Shop

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.