SALEWA SESVENNA DST: Новото поколение мембранно яке

0
 

Сподели

Shares

Какво се иска от едно мембранно яке? Да бъде леко, да е устойчиво на вода, сняг и вятър. Да може да се ползва за планински преходи и ски. Новият софтшел SESVENNA DST на SALEWA притежава всички тези важни характеристики, но и много повече.

SESVENNA DST на SALEWA

 

Изработен е от специалния материал Durastretch dot touch eco DWR 189 BS и има допълнителна DWR ламинация. Освен, че е изключително комфортно и надеждно, то е и много леко. Теглото на яке с размер L е 394 грама.

За да бъде още по-удобно и функционално, това яке има специална ергономична кройка, еластични шевове и стреч вложки, които дават свобода на движенията. То е оборудвано и с фиксирана качулка за допълнителен комфорт. Маншетите му са меки и леки, а на гърдите има джоб за лесен достъп.

SESVENNA е особено подходящо за активни хора, търсещи високо проветрение, ниско тегло и по-добра изолация, отколкото ако бяха само по блуза.

SESVENNA DST на SALEWA

Повече за SALEWA SESVENNA DST можете да научите от сайта Adventure-shop.bg, както и ако посетите магазина на бул. Черни връх 84 в София.

Имайте предвид, че в момента Adventure shop празнува своя 20-и рожден ден с много намаления. Повече за тях можете да научите тук.

Adventure Shop

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.