Къде се крият плодовете?

0
 

Сподели

Shares

Перфектният плодов сок е свеж, сочен и ароматен. Нищо не може да се сравни с усещането от чаша, пълна с енергията на слънцето и земята. Защо сокът от плодове трябва да е част от деня ни? Защото това е най-лесният и бърз начин да заредим тялото с полезни вещества – витамини, минерали и фитонутриенти. Така например с една чаша сок от 250 мл може да си набавиш 2 ябълки или 50 череши – какво по-добро, когато искаш нещо вкусно, зареждащо и полезно?

Къде се крият плодовете? В соковете Greno

Соковете Greno са произведени чрез студено пресоване и без топлинна обработка, така че максимално да се запазят полезните вещества на плодовете. Пастьоризирането на сока в бутилката предпазва от окисляване и спомага за разгръщането на мек и плътен плодов вкус. Произведени са от 100% плодове, без използването на концентрат, и без добавянето на допълнителна захар или подсладители, вода, консерванти, оцветители и аромати.

Предлагат се в разфасофки от 0.25 л., 1 л. и 2 л.

Greno

Енергия по всяко време

Естествените захари, съдържащи се в плодовете, дават на тялото бърз приток на чиста енергия, в мига, в който най-много се нуждаем от нея. Тъй като не губи излишно време за храносмилане, само двайсетина минути са необходими на тялото, за да извлече всичко полезно от сока, да се презареди и да ни даде сила за нови предизвикателства.

Къде се крият плодовете? В соковете Greno

Полезно, по-полезно, плод

Вишна и череша: освен лятно настроение, тъмночервените плодове са естествен източник на мелатонин, който подобрява качеството на съня и дава шанс на тялото да се възстанови от натоварванията от деня. Освен това са заредени с антиоксиданти, които подобряват паметта, и антоцианини, които се грижат за доброто състояние на тялото и бързото възстановяване на мускулите след натоварване.

Портокал: с високо съдържание на витамин С, който стимулира имунната система и се грижи за доброто състояние на тялото, като го прави по-устойчиво на вредните влияния от околната среда. Наличието на флаваноиди пък, които имат противовъзпалителни качества, може да ни помогне да се справим с болките в тялото и ставите след натоварен ден на активен спорт.
Greno
Ябълка: с комплекс от витамини С, РР, А, К и витамини от група В, които по естествен начин ще преборят умората и ще презаредят с енергия. В бонус идват и минерали като магнезий, калий и желязо, за по-силно и здраво тяло, плюс полезни фибри – като пектин, например, които се грижат за доброто храносмилане.
Greno
Ябълка, праскова и кайсия: разнообразие от витамини (С, РР, В, Е, Р) и минерали (магнезий, желязо, калций, калий) + бета каротин – всичко това ще помогне на тялото да се изчисти от вредните токсини и ще зареди организма максимално с всичко необходимо, за да се пребори със стрес, умора и лошо настроение.
Greno
Тропически плодове: комбинация от 100% сок от портокал, манго, ананас, банан, гуава и пешън фрут, която моментално отвежда съзнанието в по-топли, тропически страни, като същевременно зарежда тялото с комплекс от витамини.

greno3

Соковете GRENO ще намерите в магазинната мрежа. Повече информация на greno.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.