Работа за екстремисти

0
 

Сподели

Shares

Animal

Сигурно всеки запален по екстремните спортове би искал любимите му занимания да намират важно място и в неговото CV. Ако си търсите работа и си мечтаете тя да бъде свързана с въпросните спортове, Animal Bulgaria я предлага.

Магазинът на Animal се намира в София и събира на едно място почти всички екшън и екстремни спортове. Той е на етаж 2 в Bulgaria Mall и беше открит преди около година.

Освен култовата британска марка Animal, там са намерили място и Cabrinha, NP Surf, JP Australia, Tona Boards, Ronix, Hyperlite, Dirty Dog и много други. Пълно е с оригинални облекла за сняг, сърф, байк и борд спортове, аксесоари, часовници и технически продукти.

Animal

Ако ще се чувствате повече от комфортно в тази компания, ако имате интереси в екстремните спортове, кръвта ви кипи и в момента си търсите работа, ето и какво е предложението на Animal Bulgaria:

Търсеният човек е енергичен продавач-консултант, който за предпочитане има опит, но дори и да не го притежава, може да навакса с познанията си за екипировка и спортове, както и с желанието да се развива и научава нови неща. Работата е подходяща и за студенти, защото ще им позволи да я съчетаят с ученето, без нито едно от двете да страда от комбинацията. Има възможност да се работи на непълен работен ден.

Ако идеята ви харесва и смятате, че добре ще се впишете в ролята на човека в магазина на Animal, можете да изпратите автобиография и мотивационно писмо на simeon.naydenov@gmail.com.

Повече за Animal ще научите тук, както и от фейсбук страницата на магазина.

Animal

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.