Ти си технологията

0
 

Сподели

Shares

Vibram Five Fingers

„Дори и най-добрите технологии, които някога ще притежаваме при обувките, не могат да надминат това, което вече са ни дали предците ни.”
Тед МакДоналд, легенда в бягането

Ако се чудите коя е перфектната технология, огледайте се или по-точно – сведете поглед и ще я видите. Използваме я всеки ден. Пет пръста, сложна система от кости и стави, перфектни амортисьори. Всичко това в резултат на близо 4 милиона години еволюция, за да развием уникалния си крак и специфична походка – удивително постижение на биоинженерството.

За да използваме пълноценно тази технология, трябва да й дадем възможност обаче. Не е необходимо непременно да бягаме боси като мексиканските индианци и етиопските маратонци. Можем да се доверим на друга технология, която дава възможност да движим всяка част от стъпалото, да прилагаме силата на всеки пръст, и всичко това без опасност да се нараним на първото препятствие. Става въпрос за иновативните обувки Vibram Five Fingers.

 Vibram Five Fingers

Ако си мечтаете за свободата, която дават те, но още не сте се сдобили с такива или пък вашите „имат нужда от нови“, сега имате възможност да си спечелите чифт Vibram Five Fingers.

За целта трябва да покажете местата, които сте открили, обикнали и запомнили това лято и да ги споделите чрез снимка. Можете да го направите като я публикувате в Instagram с хаштаг #VFF, #basecamp #youarethetechnology. Най-силната снимка ще печели всяка седмица, в рамките на един месец, чифт от симпатичните петпръсти обувки.

Vibram Five Fingers

Играта е с началото на 26 октомври и финал на 26 ноември. В случай, че нямате профил в Instagram, винаги можете да изпратите вашия кадър на адрес info @ xcosports.com, и снимката ви ще бъде качена от ваше име.

Пълните правила на конкурса може да видите тук.

Vibram Five Fingers

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.