Моята зимна история на 360°

0
 

Сподели

Shares

Моята зимна история на 360°

Понеже 360° е списание, което наистина изпълва целия радиус от градуси и гледни точки, иска да види и вашата, да научи вашите истории и да ги сподели. За тази цел обявяваме конкурс „Моята зимна история на 360°“.

Търсят се зимни истории, които сте преживели и няма да забравите никога. Три от тях, които екипът ни избере, ще бъдат публикувани и ще получат награди.

Първа награда е публикуване на историята в зимния брой на списание 360° и ваучер за продукти с марката Deuter или Julbo от магазини „Стената“ на стойност 150 лева. Втора и трета награда ще получат публикуване на историите на сайта на 360° и ваучери на стойност 50 лв. от магазини „Стената“.

Ето и какви са и правилата:
Очакваме текст с дължина максимум 3 страници формат А4 (до 5 400 символа) и 5-10 снимки, свързани с него. Снимките не са задължителни, но ще ви осигурят предимство в конкурса.

Текстовете можете да изпращате на имейл magazine@360mag.bg със subject: “Zimna istoria”. Крайният срок за изпращане е 11 ноември.

Историите, които спечелят, ще бъдат обявени на нашата фейсбук страница не по-късно от 13 ноември, а коя ни е впечатлила най-силно, ще можете да научите всички през декември, когато ще се появи зимният брой на списанието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.