Scott стъпва на Доломитите

0
 

Сподели

Shares

Scott – една от най-големите и популярни компании за екипировка за колоездене, бягане, зимни и други спортове, обяви, че се разширява. Скоро под шапката й ще влезе и италианската фирма за планинска и спортна екипировка Dolomite.

Scott, Dolomite

Dolomite е производител на обувки за алпинизъм и планински преходи от 1897 г. насам. През последните 20 години тя се разви много успешно и в посока на функционалната спортна екипировка – главно облекло и обувки, и успя да приложи в дизайна италианския стил и духа на Доломитите.

Добрата новина за почитателите на Scott, освен че компанията се разраства, е че тя ще може да предлага още по-голямо разнообразие от продукти с акцент върху планинската екипировка.

„Изключително съм щастлив, че постигнахме този успех, благодарение на помощта на Алберто и Джанкарло Заната, които повярваха в Scott Sports и способността на компанията да продължи международното развитие на марката Dolomite, като същевременно запази идентичността и произхода й. Scott Sports се справи с предизвикателство с голям ентусиазъм и сме убедени, че имаме всички условия за успех с Dolomite.“ – каза Бийт Зауг – Главен изпълнителен директор на Scott Sports.

Повече за Scott и продуктите на компанията, които можете да намерите в България, ще научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.