Extreme Sports Channel – юни 2010

0
 

Сподели

Shares

Extreme Sports Channel

Акцентите на Екстремния Канал за месец юни:

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Lucas Oil AMA Motocross
Американският мотокрос шампионат е най-значимото мотокрос състезание в САЩ, което се провежда от 1972 г. и до днес.С Extreme Sports Channel можете да станече част от целия екшън и да наблюдавате как състезатели като Чад Рийд и Томи Сърл се борят за победата!
Всеки петък от 11:00, 15:00 и 20:00
Повторение, всяка неделя, 18:00

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Bad Boy Racers
Еди Джордан, бизнесменът мултимилионер и най-големият авторитет в автомобилните състезания Формула 1, разполага със седем седмици, за да преобърне живота на осем млади крадци на коли. Програмата предлага на момчетата шанса на живота им – да се обучават за механици и да сформират състезателен тим под ръководството на боса на Формула 1 – Еди. Но дали докато се опитват да преминат от карираните дрехи към карирания флаг, зелената светлина ще ги следва по пътя им?
От 10 юни, всеки четвъртък, 22:00 и 01:00

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Man’s Work
Представяме ви Ашли Хеймс – абсолютен нехранимайко. Той е на 35, никога не е работил и е прекарал живота си като дете. Но сега нещата трябва да се променят. Той ще бъде изпратен да работи толкова брутални професии, което ще го отведе до предела на силите му, защото е време Ашли Хеймс да порасне. Във всеки епизод Ашли приема ново предизвикателство, за да докаже, че е истински мъж, като се опитва да работи най-сериозните професии, например, в полицията, в пожарната и различни спортове по целия свят.
Всеки понеделник, 22:00 и 01:00
Повторение, всяка събота, 15:00 и 19:00

Extreme Sports Channel

Горещо по extreme.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.