Три дни за спорт и здраве в НДК

0
 

Сподели

Shares
Спорт и здраве
Снимка: thinglink.com

Три дни, посветени на темите спорт и здраве в НДК. Датите са 15, 16 и 17 октомври, а поводът е първото изложение „Sofia Sport & Healthy Life“ в София.

Събитието вече беше официално открито и е отворено за посетители, като входът е свободен.

Сред продуктовите експонати, разположени на етаж 5 от НДК, са екипи за различни видове спорт, обувки, туристическа екипировка, оборудване и други. Изложителите представят настилки, фитнес уреди за зали и открити пространства. Интерес ще предизвикат висок клас велосипеди, ролери, скейтборди и лонгборди, пружиниращи обувки, ортези и стелки.

Ако искате да подобрите здравословното си състояние, „Sofia Sport & Healthy Life“ предлага и хранителни добавки, които повишават жизнения тонус и в много случаи са ефективен заместител на традиционните лекарства.

Освен, че е с вход свободен, всеки посетител в изложението има възможност да участва в томболи с награди – полет във вертикален въздушен тунел, хранителни добавки с колаген, витамини и минерали, прополис, шейкър, топки, кънки и спортни очила.

Посетителите на „Sofia Sport & Healthy Life“ могат да се включат и в демонстрации на практики от йога, фехтовка, самба, кизомба, акро йога и kangoo. Паралелно се провеждат презентации на иновациите в туристическите обувки, как работи спонсорството в спорта и ползите от леката атлетика. В петък „BG Бъди активен“ пък ще отправи предизвикателства към аудиторията, свързани с физическата активност. Всеки ще получи награда.

Sofia Sport & Healthy Life

Sofia Sport & Healthy Life 2015 се провежда под патронажа на Министерство на младежка и спорта и с подкрепата на Столична община – Европейска столица на спорта за 2018 г.

За повече информация тук.

Sofia Sport & Healthy Life

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.