11 години Дни на предизвикателствата

0


Дата на събитието: 01.12.2015

Сподели

Shares

И тази година фестивалът „Дни на предизвикателствата“ ще събере хората, запалени по екстремни спортове, туризъм и екология и ще покани вдъхновяващи гости, които да разкажат за своите преживявания, постигнати цели и мечти за покоряване.

Дните са три – 1, 2 и 3 декември, а мястото е още по-обширно тази година – зала 3 на НДК.

Дни на предизвикателствата

 

Фестивалът отново ще събере богата палитра от личности, с които да ни запознае. Сред тях са известният боулдър катерач Бен Муун, покорил едни от най-трудните маршрути в света.

Освен Муун, ще можем да се срещнем и с френската звезда на планинското бягане Жулиен Шорие, който ще сподели с нас част от километрите, които е пробягал.

Разбира се, в програмата са включени и разказите на хора като Боян Петров, който стана първият българин изкачил Манаслу – последният осемхилядник, на който не беше стъпвал роден алпинист.

Ще чуем и историята за рекорда за пробег на Ком-Емине, който постави Кирил Николов-Дизела.

Ще видим и младите надеждни. Пепи Иванов, който стана европейски шампион по боулдър катерене за юноши в Австрия, пък ще сподели какво го кара да избере залата и накъде го водят мечтите и страстта му към катеренето.

Очакват ни още филми за сърф, каяк, височинни скокове във вода, езда и още много кадри и истории, които ще повдигнат адреналина и ще ни накарат да нямаме търпение и ние да се впуснем в поредното предизвикателство.

Повече от програмата тук.

Дни на предизвикателствата

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.