Сейдж Коценбърг от другата страна

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Първият епизод от видео поредицата от шест епизода на Сейдж Коценбърг – „The Other Side“ вече е тук.

Проектът проследява как сноубордистът експериментира с всичко, което сноубордът може да му предложи. Сейдж Коценбърг изразява любовта си към спорта, като показва каране в пудрата, паркове или улици и заявява себе си чрез това, което наистина обича да прави.

Сейдж Коценбърг

 

Сейдж Коценбърг е първият атлет, спечелил златен медал на Олимпийските игри в Сочи в дисциплината слоупстайл сноуборд, която дебютира на олимпиада, и по този начин стана първи и по това олимпийско направление.

След като печели златен медал на Олимпийските игри в Сочи през 2014г, сноубордистът губи страстта си към състезанията. Следва период, по време на който той се опитва да извлече максимума от карането, без да се фокусира върху състезателния елемент.

Сейдж Коценбърг

В първия епизод от сериите, Сейдж споделя, че напрежението при състезание е толкова голямо, че отнема цялата радост от карането и причините, заради които обикновено се наслаждава на сноуборда.

Той решава да спре да се състезава, защото по време на надпреварата в Сочи не е могъл да усети радостта от това да е там – напротив, въпросът, който най-често си е задавал е бил: „Защо съм тук?”.

В средата на сезона обаче, искрата към състезанията била запалена отново. Сега Сейдж мисли, че няма нищо лошо в това да правиш и двете неща – да се състезаваш и да правиш „твоите си неща” някъде там в планината, в пудрата или на неочаквани места, стига това да те прави щастлив.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.