Изложение за спорт и здраве в София

0


Дата на събитието: 15.10.2015

Сподели

Shares
Изложение за спорт и здраве в София
Снимка: ValleySleep

С падането на температурите се повишава положителният заряд на единственото у нас изложение за спорт и здраве. Sport & Healthy Life се организира от Виа Експо и ще се проведе от 15-ти до 17-ти октомври в НДК. Събитието ще покаже новостите, ще провокира крайните потребители и бизнеса да променят своята гледна точка и да се активират.

За любителите на планината интерес ще предизвика аутдор екипировка – дишащи обувки и такива с възможност за отопление, водо- и ветроустойчиви панталони и якета, палатки и спални чували. Български вносител ще покаже ролери и кънки, предназначени за всички възрасти и подходящи за интензивно фитнес каране, за игра и удоволствие. Ще видим и стейтборди и лонгборди на известна чешка компания, както и велосипеди с атрактивен дизайн за спорт и свободно време. Ако търсите начин да се „преборите“ с гравитацията и да изпитате чувство на еуфория, възможност за това са пружиниращите иновативни обувки Kangoo Jumps, които защитават гръбнака и ставите, натоварват всички видове мускули и създават положителни емоции.

Плуване
Снимка: adler

Изложителите ще представят спортна екипировка, туристически и ски облекла, топки, аксесоари за волейбол, футбол, баскетбол, тенис, хандбал и др. Сред продуктовите експонати ще са фитнес уреди с високо качество и функционалност, оборудване за стадиони и спортни зали, технически спортни настилки.

Когато говорим за био- и натурални продукти, безспорни са ползите от тяхната употреба. Изложителите на Sofia Sport & Healthy Life ще популяризират хранителни добавки с благотворно въздействие върху жизнения тонус и имунитета, с лечебен ефект срещу редица болести, цветни есенции срещу емоционални дисбаланси, програми за отслабване и др. Дипломирани кинезитерапевти ще демонстрират профилактично-възстановителна програма за подобряване психическия и физическия комфорт на служителя в работната му среда.

Естеството на темите спорт и здраве предполага голяма доза емоция. За това са се погрижили организаторите от Виа Експо. Симона Пейчева, Евгени Иванов и Тереза Маринова са трима успешни български спортисти. Освен че ще раздават автографи на своите фенове, те ще се включат в съпътстващата програма. На територията на демонстрационната зона ASEM Group Ltd. ще представи превантивна и лечебно изправителна гимнастика, подходяща за деца и подрастващи. Малките, но големи надежди от „Си Ви Спорт“ ще разкрият красотата на художествената гимнастика.

Изложение за спорт и здраве в София
Снимка: Stir

Посетителите на изложението ще могат да видят демонстрации на йога, фехтовка, самба, кизомба, kangoo и др. Паралелно ще се проведат презентации на теми как работи спонсорството в спорта и иновациите в туристическите обувки. „BG Бъди активен“ ще провокира аудиторията и ще обърне внимание на ползите от движението.

Всеки посетител може да участва в томбола с награди – полет във вертикален въздушен тунел, хранителни добавки с колаген, витамини и минерали, прополис, шейкър, напитки с екстракт от гъбата Ганодерма Луцидум, топки, кънки и спортни очила.

За повече информация: viaexpo.com.

Sport & Healthy Life

Списание 360° е медиен партньор на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.