Изрази себе си с UNIT от NIXON

0
 

Сподели

Shares

Часовници UNIT от NIXON

Независимо дали си падаш по скейт, bmx, сноуборд или просто да бродиш по улиците на града, ти трябва часовник, зареден с достатъчно стил, за да смаеш останалите. Нещо привличащо погледите, в свежа палитра от цветове, с включено всичко най-необходимо и достатъчно здраво и надеждно.

Часовниците UNIT на NIXON

Точно това се опитват да правят NIXON с часовниците си UNIT, и както се вижда – получава им се. Тънкият момент е, че превръщат онези дреболии, които някои наричат детайли, във фокуса, който не може да бъде пренебрегнат. Една от основните идеи на часовниците е човекът, който ги носи, да демонстрира мнение, позиция и стил.

Часовниците UNIT на NIXON

UNIT са създадени с дизайн, който перфектно се съчетава с функционалностите, без нищо излишно или пък липсващо. Те напомнят, че животът тече, а когато има нужда, показват и колко точно гореща е атмосферата на терена (имат вграден термометър). Корпусът им е издръжлив и водоустойчив, а механизмът прецизно работещ.

unit_nixon

Основната мисия на компанията NIXON, стартирала през 1998 г. в Южна Калифорния, е да дава възможност хората да изразяват себе си чрез аксесоарите си, но и те да рефлектират по най-добрия възможен начин на живота им. Независимо дали това е силно натоварен ден в града, няколкомесечно пътуване из непознати места или два дни интензивно каране в прясната пудра.

Приключенията и предизвикателствата са онова, което движи часовниците на NIXON.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

– Дигитален модул с положителен или отрицателен LCD дисплей, 12 или 24-часово време, календар, термометър, обратен брояч, хронометър, аларма и осветление
– 44 мм корпус с циферблат от подсилен минерален кристал, окантен с поликарбонат
– 24 мм силиконова каишка с патентована система за закопчаване и катарама от поликарбонат
– Водоустойчив до 100 метра

Часовниците UNIT на NIXON

Часовниците UNIT на NIXON ще намерите в магазини Board shop.

Освен това обаче, там ще намерите и специализираните версии NIXON UNIT DIVE и NIXON UNIT EXP.

NIXON UNIT DIVE е създаден със специални допълнителни функции, активиращи се под вода, след 1,5 метра. Часовникът отчита максималната дълбочина, минималната температура, пълното време на гмуркането и реално достигнатата дълбочина. Освен това дава сигнал (звуков и светлинен), когато гмуркачът се спуска с повече от 10 метра за минута.

Nixon Dive

NIXON UNIT EXP е часовник за трекинг в планината. Той има всички необходими функции като хронометър, дата, таймер и термометър и освен това има вградена LED светлина и компас.

NIXON UNIT EXP

Часовниците с марката NIXON, включително специализираните модели за гмуркане и трекинг, можете да откриете както на място в магазини Board Shop, така и в онлайн магазина тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.