Всички по моторите

0


Дата на събитието: 10.10.2015

Сподели

Shares
Scoot
Снимка: Scoot

Ако искате да се научите да карате мотор, но ви трябва малко стимул, ето го и него. На 10 октомври нашите приятели от Scoot организират безплатно практическо обучение за шофьорски курсове – категория А, AM и А1. Еднодневният мотокурс е подготвителен, тестов. Началото е в 10 ч. на бул. Черни Връх 65, до бензиностанция ЕКО и обучението ще продължи до 13 ч.

На полигона на сервиза за скутери Scoot ще бъдат подредени елементи, близки до оригиналните при изпит за категория А и А1. Преди преминаването през елементите всеки бъдещ моторист ще бъде подготвен от професионален инструктор. Продължителността на обучението и теста за всеки ще е от 30 до 60 минути.

„Мотообучението е уникален шанс за всички, които са решили да изкарат категория А или А1, но се притесняват от първата среща с мотор и от това какво да очакват след като се запишат за официален курс. Вместо да карате нелегално и рисковано с приятели, по черните пътища и поляните, имате реален шанс да тествате голям мотор и да прецените възможностите си.“ – казаха от Scoot за всички, които имат намерение да се насочат към моторите.

И ако ви трябва още мотивация, има и такава – ще се раздават награди на хората, които се справят най-добре с карането на полигона.

Кандидатите за участие в безплатния подготвителен курс за категория А и А1 не трябва да притежават съответните категории. Ще се допускат мотористи с категория М или без книжка, но навършили 18 години. Повече за курса и записването за него можете да научите от тук.

Всички упражнения ще бъдат заснети и качени в YouТube във видео канала на фирма Scoot, освен, ако някой изрично посочи, че не желае да бъде сниман.

Ако имате време и да се позабавлявате след курса, ще можете да се включите и в безплатните дрифт трайк демонстрации.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.