Направи си сам София

0
 

Сподели

Shares

Конкурсът „Направи си сам София“, който има за цел да мотивира повече талантливи хора да направят града по-красив и вдъхновяващ, вече започна. Идеята му е да бъдат направени трансформации на градската среда чрез иновативни арт-намеси. Това ще се случи на 3 от 23 избрани места в столицата, а в момента тече процесът на гласуване, за да бъдат подбрани и творците, които да го направят.

Йоан Барабан
Проектът на Йоан Барабан

„Виновници“ за добрата идея и осъществяването й са Сдружение “Трансформатори“ и Столична община. Локациите в града пък са 23 открити обществени пространства, които имат нужда от идеи за нова визия и функция. Гласуването за тях и хората, които искат да ги променят, продължава до 23:59 ч. на 5 октомври, понеделник. Трите идеи, събрали най-много гласове в три различни локации, ще бъдат реализирани в акция с помощта на Сдружение „Трансформатори и доброволци“ от 10 до 18 октомври тази година. Авторите на реализираните идеи ще получат три награди по 2000 лв.

Йоан Барабан
Проектът на Йоан Барабан

И докато сигурно вече се чудите коя идея най-много искате да видите реализирана, ще издадем, че ние вече си имаме фаворит. Това е художникът Йоан Ценков, известен още като Йоан Барабан. Неговият проект можете да видите тук.

Йоан Барабан

Йоан Барабан, освен в градска среда, вече е проявил креативност и на страниците 360°. Той е художникът на две от кориците на джобното издание на списанието

Йоан Барабан

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.