Home Mountain Bike Cup 2015

0


Дата на събитието: 10.10.2015

Сподели

Shares

Home Mountain Bike Cup

Home Mountain Bike Cup – Витоша 2015 ще бъде четвъртият кръг от Българските даунхил серии. Третото поредно издание на състезанието ще се проведе на 10-и и 11-и октомври.

Мястото, на което ще се състезават някои от най-добрите родни даунхилъри, е трасето за спускане, намиращо се в близост до Драгалевския лифт (района между Бай Кръстьо и Драгалевци). То е „оборудвано” с множество естествени и изкуствени препятствия като корени, камъни, скокове, виражи и стръмни отсечки и е дълго около 2 км.

Участниците в състезанието ще бъдат разделени в следните категории:

– юноши
– мъже 17+
– мъже 30+
– жени
– хардтейл

Най-късно до 8-и октомври трябва да се регистрират всички желаещи да се включат.

Малко преди състезанието, на 9-и октомври, ще бъде организирана изложба, на която ще бъдат показани най-добрите кадри от сезона. Организаторите приканват всички фотографи, които искат да се включат в изложбата, да изпратят селекция от 5 снимки до 5.10.2015 (понеделник).

Състезанието се организира от Concept Creative и е част от инициативата на Столична община – „София – Европейска столица на спорта 2018” и четвърти кръг на Българските даунхил серии. Това означава, че точките, завоювани от състезанието ще бъдат причислени към генералното класиране.

Повече информация за това как да се регистрирате, програма на събитието и актуална информация можете да намерите на тази фейсбук страница.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.