Африка, сърцето на изследователя

0


Дата на събитието: 08.10.2015

Сподели

Shares
Снимка: Клуб на пътешественика
Снимка: Клуб на пътешественика

Новото началото е още по-хубаво, когато е свързано с приключения. Такова е то и за новия Клуб на пътешественика, който стана на 3 години и вече е на ново, по-просторно и също толкова уютно място в София. То се намира на ул. “Сердика” 19 (зад Дом на Киното) и е с работно време 17-22 ч. от понеделник до събота.

Приключенията вече започнаха, а една от първите презентации, които можем да видим, е наистина специална. Тя е на Антония Хубанчева – човекът, който може да развълнува дори африкански прилеп и да накара пълна зала да съпреживява историите й, смеейки се. В нейната презентация “Африка, сърцето на изследователя“ ще можем да чуем историите й за побеснели слонове, смъртоносни болести, огнени залези, смях на хипопотами, пеещи берачи на чай, претъпкани автобуси, печени плъхове на клечка и всичко останало, което може да ти се случи в Малави.

Повече за новия клуб и неговата история ще научите тук

Интересът към презентациите на Тони Хубанчева винаги е толкова голям, че всяка зала в един момент се оказва тясна за приключенския й дух и историите, които иска да сподели. Затова този път тя ще гостува на Дома на киното (в съседство с новия Клуб на пътешественика). Началото на африканското пътешествие е на 8 октомври от 19 ч. Цената на билета е 6 лева и може да се закупи на място. Местата са ограничени и е препоръчително да си запазите място, като можете да го направите със съобщение на този имейл: travellersclub.bg@gmail.com.

Клуб на пътешественика
Снимка: Клуб на пътешественика

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.