Снегоходките Small Foot с kickstarter кампания

0
 

Сподели

Shares

Small Foot

Стъпка по стъпка българската иновация Small Foot набира популярност. Следващата голяма крачка за надуваемите снегоходки, изобретени от българин, е кампания за споделено финансиране чрез известната платформа kickstarter. Тя започна на 24 септември и ще продължи 30 дни. Целта й е да бъде събрана сумата от 20 000 евро, чрез която да започне масово и по-оптимизирано производство на продукта.

Small Foot

Kickstarter кампанията на Small Foot може да бъде подкрепена от всички, независимо от сумата, която могат да отделят. За тези, които искат да се включат в споделеното финансиране, поръчвайки си снегоходки, първите 150 чифта ще бъдат на специална цена от 180 евро, при официална продажна 250 евро. За тези, които искат да направят повече за насърчаването на иновацията, има възможност и за по-голяма инвестиция чрез кампанията, срещу която могат да получат комплект снегоходки или повече бройки. За най-отдадените на идеята, които инвестират повече от 5000 евро, Small Foot ще могат да предложат и седмица в планината заедно с любимите снегоходки. Освен с инвестицията закупуване на снегоходки, всеки който иска да подкрепи Small Foot, може да го направи и с малка сума в рамките на 1 до 25 евро. Срещу тях ще получи аксесоари и сувенири с логото на Small Foot.

Small Foot

Small Foot, освен че са Made in Bulgaria, са и най-компактните снегоходки в света. Всеки, който е вървял из планината с тежки снегоходки на гръб, знае колко важно е теглото. Друг голям техен плюс е компактността – когато не са надути, се побират в малка чантичка и могат да бъдат прибрани в раницата или дори закачени за сноуборда по време на каране. Идеята е на Петър Димитров и за последните три години след реализирането си получи куп награди. Сред тях са награда за иновация от най-престижното изложение за зимни продукти ISPO в Мюнхен и за „Иновативна идея на годината“ от годишните награди на b2b Media. Small Foot беше и един от финалистите в няколко конкурса за иновативни, предприемачески идеи, като Chivas The Venture и Националния конкурс за иновативно предприятие на 2014 г. на фондация „Приложни изследвания и комуникации“.

Ако искате да подкрепите и вие иновацията Small Foot, като й помогнете да се превърне в продукт популярен в цял свят, както се случи с българското колело halfbike, можете да го направите чрез сайта на kickstarter. Крайният срок е сутринта на 24 октомври.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.