Къде искаш да започне твоята зима?

0
 

Сподели

Shares

Както вече стана ясно – зимата започва по-рано тази година. Началото е на 29 септември с премиерата на култовия сноуборд филм EVERSINCE на Absinthe Films. Той ще бъде показан в София като част от европейското турне и ще има не една, а две прожекции за една вечер в кино Люмиер. На премиерата, освен самия филм, ще можем да видим и снимачния му екип и част от райдърите, които пристиснат специално за срещата с българските фенове.

EVERSINCEАко искате да видите първи филма, да се запознаете лично с екипа му и да дадете силното начало на сезона, можем да ви зарадваме с още една добра новина. Магазини Drop-in, благодарение на които турнето ще мине през България, и списание 360° искат да ви подарят билети за премиерата. За целта трябва само да ни отговорите на един въпрос и той е: „Къде искаш да започне твоята зима?„. Напишете ни кое е мястото, от което искате да започне карането през този сезон за вас и сте в играта. Наградите са двойни билети за премиерата, а отговорите се приемат като коментари под снимката на нашата фейсбук страница, която можете да видите тук. Крайният срок да участвате е 15:00 ч. на 28 септември, понеделник. Наградите ще изтегли известен български сноубордист.

Освен тази награда, един от всички присъствали на прожекциите ще спечели пътуване до Уислър, Канада, а ще бъдат раздадени и много други изненади от спонсорите.

 

EVERSINCEEVERSINCE съдържа кадри от различни места по света като стръмните склонове в Хималаите и Аляска и брутални градски пространства в Швейцария, на които се вихрят някои от най-добрите „back country“ и „urban“ сноубордисти. Сред тях са швейцарският фрийстайл перфекционист Фредерик Калберматен, който се завръща към корените си, и Боуд Мерил, който показва невероятни умения в Аляска. Освен тях ще можем да видим и изгряващи звезди, сред които Макс Бури от Швейцария и американецът Гарет Уърник.

Освен екипа от Absinthe Films към турнето и премиерата в София ще се присъединят и райдърите Cale Zima, Brandon Cocard, Austen Sweetin, Jason Robinson, Max Buri. Всички, които дойдат на двете прожекции ще могат да се запознаят с тях и със снимачния екип.

Датата е 29 септември. Мястото – кино Люмиер. Първата прожекция започва в 19, а втората в 20:30 ч. Билетите са на цена от 6 лева и могат да бъдат закупени от магазин Drop In и в мрежата на Eventim.

Повече за филма тук

Absinthe Films – EVERSINCE, ще бъде представен премиерно в България

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.