Елегантна велоразходка в София

0


Дата на събитието: 27.09.2015

Сподели

Shares

elegant ride style

Всички сме виждали шикозните винтидж снимки на елегантни господа и дами, облечени в стилни костюми, широки поли, носещи папионки и шапки и пресичащи града с… колела. И на повечето от нас ни се е искало поне за един ден да се превъплътим в тези, романтично изглеждащи колоездачи и да покараме ей-така – спокойно, бавно, с истинска джентълменска осанка.

Е, тази неделя (27-и септември), можем да го направим като се включим в Elegant Ride Style.

Събитието ще започне в 10:00 часа на паркинга пред The Mall, стартирайки с велоразходка до клуб „PM” (Телефонната палата). Целта ще бъде да се популяризира колоезденето като начин за придвижване в градски условия и да се покаже, че това може да бъде правено със стил. Elegant Ride Style е велоразходка, планувана като празник на стила, велосипедите и София.

Освен да покарате колело, на събитието ще можете да участвате в конкурс за най-елегантно облекло в комбинация с велосипед, разделен в следните категории:

• Най-добра дамска комбинация на костюм с персонален велосипед.
• Най-добра мъжка комбинация на костюм с персонален велосипед.
• Най-елегантно и стилно колело

Ще можете да пийнете по чаша чай, да послушате джаз и суинг музика и да си направите от онези готини ретро снимки.

Организаторите приканват всички, които искат да вземат участие, да развихрят въображението си и да облекат най-елегантните си и спретнати ретро облекла. Очакванията са за излъскани велосипеди, много усмивки и артистично излъчване.

Повече информация за събитието, къде да се регистрирате и какъв е маршрута на велоразходката, следете на тази фейсбук страница.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.