Екипировка за любителите на вертикалните игри

0
 

Сподели

Shares
Patagonia
Patagonia

Лятото мързеливо се влачи по планинските склонове, топли гранита, тревата е изгоряла, варовиковите отвеси са чисти. Всичко е в подкрепа на още дни катерене на открито. Времето е подходящо за преходи и катерене, дори по-най трудните спортни и алпийски обекти.

Rock empire
Rock empire

Компаниите не спират да измислят нови джаджи, да търсят нови дизайнерски решения. Всичко се променя. Магазини СТЕНАТА се завръщат активно към своята първа любов с една пълна гама катерачен инвентар и алпийски въжета на световно известни и доказани лидери като EDELRID, Rock Empire s.r.o.

EDELRID
EDELRID

Любителите на спортното катерене ще могат да намерят пълен набор от карабинери, примки и осигурителни устройства. Богатият избор и разнообразие на въжета на немския гигант EDELRID ще задоволи очакванията и на най-добрите катерачи, търсещи високи категории.

Deuter
Deuter

За любителите на традиционното катерене се предлага пълна гама френдове, ексцентрици и клеми, разнообразни модели двойни въжета и алпийски седалки.

TrangoWorld
TrangoWorld

Отскоро за любителите на боулдър катеренето, наред с традиционните крешпадове на испанците от BOREAL, ще намерите и нашумялата в средите модерна родна марка FLIPP Crashpads.

FLIPP Crashpads
FLIPP Crashpads

Еспадрилите, неизменна част от екипировката, са допълнени с нови модели и размери като са запазени традиционните за магазина марки BOREAL и Climb-X. При тях също се предлагат разнообразни модели, които отговарят на индивидуалния стил на катерене и вида на скалата.

BOREAL
BOREAL

Слънчевите очила, както винаги, са силно представени от високотехнологичните гиганти в сферата на оптиката, а именно френската компания Julbo Eyewear, а връхната екипировка е представена от Berghaus, TrangoWorld Official и Patagonia. Не на последно място, раниците Deuter, без които няма успешни и незабравими преходи и изкачвания, безкрайно издръжливи и удобни.

Julbo Eyewear
Julbo Eyewear

Екипировка от експерти за експерти, без да се пропускат и тези, които ще направят първи стъпки във вертикала. Катеренето си заслужава!

Стената

Магазини Стената:
СТЕНАТА Център – София, ул. Братя Миладинови 5 (срещу входа на Немската гимназия)
СТЕНАТА Галакси – София, бул. Шипченски проход 18, Търговски център Галакси
СТЕНАТА Outlet Младост – София, Търговски център Метро Сити, бул. Александър Малинов 51, етаж 1

Повече за продуктите и промоциите на стената можете да научите от Stenata.com, както и от Facebook страницата на магазините.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.