Зимата започва на 29 септември с EVERSINCE

0


Дата на събитието: 29.09.2015

Сподели

Shares

С края на лятото в България пристига новата филмова продукция на Absinthe Films – култовият EVERSINCE. И като казваме „пристига“ говорим буквално! Тя ще бъде в София заедно с целия снимачен екип на филма и част от райдърите.

Филмът ще бъде излъчен премиерно на 29 септември и ще има не една, а две прожекции в София.

Absinthe Films – EVERSINCE, ще бъде представен премиерно в БългарияEVERSINCE съдържа кадри от различни места по света като стръмните склонове в Хималаите и Аляска и брутални градски пространства в Швейцария, на които се вихрят някои от най-добрите „back country“ и „urban“ сноубордисти. Сред тях са швейцарският фрийстайл перфекционист Фредерик Калберматен, който се завръща към корените си, и Боуд Мерил, който показва невероятни умения в Аляска. Освен тях ще можем да видим и изгряващи звезди, сред които Макс Бури от Швейцария и американецът Гарет Уърник.

Ентусиазмът на снимачния екип от Absinthe Filmsе е по-висок от всякога с новото им заглавие, след като миналата година спечели престижната титла „Сноуборд филм на годината“ от водещото списание „Snowboarder magazine“.

EVERSINCE

Европейското турне на Absinthe Films стартира на 17 септември в Цюрих и вече пътува към България. То ще бъде на родна почва за пръв път, при това с целия екип на филма и съпроводено с много награди. Един от всички присъствали на прожекциите ще спечели пътуване до Уислър, Канада, а ще бъдат раздадени и много други награди от спонсорите.

Освен екипа от Absinthe Films към турнето ще се присъединят и райдърите Cale Zima, Brandon Cocard, Austen Sweetin, Jason Robinson, Max Buri.Всички, които дойдат на двете прожекции ще могат да се запознаят с тях и със снимачния екип.

 

Датата е 29 септември. Мястото – кино Люмиер. Първата прожекция започва в 19, а втората в 20:30 ч. Билетите са на цена от 6 лева и могат да бъдат закупени от магазин Drop In и в мрежата на Eventim.

В EVERSINCE ще видим райдърите:
Bode Merrill
Lucas Debari
Frederik Kalbermatten
Cale Zima
Jason Robinson
Manuel Diaz
Wolle Nyvelt
Brandon Cocard
Austen Sweetin
Keegan Valaika
Mat Schaer
Max Buri
Ozzy Henning
Scot Brown
Garrett Warnick

EVERSINCE

За актуална информация следете фейсбук страницата на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.