Сноуборд събитието „Hot Dawgs & Hand Rails“ на живо

0


Дата на събитието: 19.09.2015

Сподели

Shares
Hot Dawgs & Hand Rails
Снимка: Snowboarding Transworld

Това, че още сме някъде между есента и лятото не означава, че не е време за сноуборд. Този уикенд в Калифорния ще се проведе едно от най-големите „rail“ събития още преди да е започнал сезонът. И тъй като ще бъде наистина зрелищно, ще можем да го гледаме и директно онлайн, а като добавка – в него ще има и българска нишка… или ако трябва да бъдем точни – чорапи.

На 19 септември в Биг Беар, Калифорния ще се проведе 12-ото подред Hot Dawgs & Hand Rails състезание. Това е най-голямото фрийстайл сноуборд събитие преди официалното откриване на сезона и за участие в него са поканени 40 от най-добрите „rail“ карачи в света.

Snowboarder Mag ще го предава на живо в 23:30 часа българско време в събота и ще продължи до около 2 през нощта. Водещи на живото онлайн излъчване ще са Криейтив директорът на Snowboarder Pat Bridges и Том Монтеросо, който пък е Главен редактор на списанието.

Hot Dawgs & Hand Rails
Снимка: snowboardmag

Ако искате да гледате състезанието на живо, ще можете да го направите на този линк.

Сред 40-е поканени има и 10 състезатели, които са спонсорирани от българската компания Stinky Socks. Това са Jake Schaible, Jesse Paul, Mike Gray, Jeffy Gabrick, Erik Leon, Melissa Evans, Johnny Miller, Bob Abrams, Tonny Gesme, Brady Lem, Christian Hobush и други.

Видео с най-интересното от Hot Dawgs & Hand Rails 2014:

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.