Зима в Алпите х 3

0
 

Сподели

Shares

Алпи

„Няма такова нещо като твърде много сняг!“

Това казват мармотите от „Marmoto“ на всички запалени по зимните спортове. Благодарение на фирмата те могат да карат ски, борд или каквото поискат по пистите в Алпите, а и извън тях, при това изгодно. Това, което прави „Marmoto“, е да избира дестинации за зимни спортове, да прави пакетни цени за тях и да организира групи с общ транспорт. Всичко става лесно, удобно и евтино, без досадното търсене на хотели и апартаменти, шофиране и лутане между писти и курорт.

За тази зима са предвидени три пътувания – две във Франция и едно в Австрия. Всичко е в Алпите, разбира се и е с една основна цел – каране.

Alpe d’Huez, 16-23.01.2016

Alpe d'Huez
Alpe d’Huez

Първото пътуване ще бъде от 16 до 23 януари 2016, а дестинацията е ски зоната Альп дьо’Ез във Френските Алпи. Настаняването е в почивна станция в селцето Oz-en-Oisans, което е част от зоната и се намира на около 100 метра от пистите и влековете. До нея може да се стигне буквално на ски. Альп дьо’Ез предлага писти с обща дължина 255 км и най-висока точка на 3330 метра. В курорта се намира и най-дългата черна писта на света.
Пътуването, което „Marmoto“ организира, включва нощувки и 6-дневна карта за цялата ски зона. Има вариант и за пакет с автобусен транспорт на промоционална цена. Настаняването е в малки апартаменти за 5, 6, или 7 души, които са с напълно обзаведени кухни.
Пътуването до Альп дьо’Ез има възможност да се съчетае и с еднодневно каране в друг известен зимен курорт – Les 2 Alpes.
Повече информация за това предложение и запазването на места за Альп дьо’Ез можете да намерите тук.

Valmeinier, 30.01-06.02.2016

Valmeinier
Valmeinier

Второто пътуване, което „Marmoto“ организира, е до друг френски зимен курорт – Валмение. Ски зоната предлага около 150 км писти с най-висока точка 2600 метра. Интересното е, че 70% от пистите се намират над 2000 метра. Предложението на „Marmoto“ е за дните от 30 януари до 6 февруари и отново включва настаняване и карта за лифтовете, както и опция за допълнителен автобусен транспорт. Настаняването е в основния курорт Валмение в почивна станция с апартаменти за по 5 човека от по-висок клас. Тя има спа център, открит басейн с топла вода и сауна. Станцията е до пистите и достъпът до нея може да бъде директно със ски. Апартаментите са с напълно обзаведени кухни.
Възможността за допълване на програмата при това пътуване е с еднодневно каране в ски зоната Val Thorens. Тя е една от трите долини на най-голямата ски зона в света – Les 3 Vallees.
Повече информация за това предложение и запазването на места за Валмение можете да намерите тук.

Ски сафари в Zillertal, 27.02-05.03.2016

Zillertal
Zillertal

Последното пътуване за сезона, което „Marmoto“ организира, е до Австрия. То е т.нар. „Ски сафари в Zillertal“ и е предвидено за по-големи маниаци на зимните спортове. Сафарито ще пътува из Австрийските Алпи – всеки ден ще се кара в различен курорт от ски зоната Zillertal с обща дължина на пистите 586 километра. Сред местата, по чиито писти и пудри ще се спускат участниците в това пътуване, са Hochzillertal Kaltenbach-Hochfügen (150 км писти), Zillertal Arena (210 км писти), Mayrhofen-Penken (140 км писти), Hintertuxer Gletscher (86 км писти). Картата, която е част от пакета, включва всички тези писти, а най-високата точка, от която могат да започнат спусканията е 3250 метра и се намира на глетчер.
Пакетът на „Marmoto“ за това маниашко пътуване включва 5 дневна карта и транспорт. Настаняването е в алпийски къщички с апартаменти за 8-10 човека, състоящи се от помещения за 2-3 души. Към всеки апартамент има и кухня.
Местата за сафарито са ограничени и няма да има възможност за допълнителни записвания след изчерпването им. До 20 септември пък има намаление за най-бързите – early booking промоционални цени.
И понеже едно ски сафари трябва да бъде и парти, тази част също е включена в програмата и пакетите на „Marmoto“. За част от дните след ски деня е предвидено да се посетят няколко партита на пистите.
Друг плюс на това пътува е, че изисква само три дни отпуска, понеже обхваща и националния празник Трети март.
Повече информация за „Ски сафари в Zillertal“ и запазването на места можете да намерите тук.

Алпи

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.