Добри ли сте в маунтинбайка? Покажете го!Дата на събитието: 12.09.2015
0

Сподели

0Shares
0 0

"Луди сме по байка"

Ние от 360 знаем, че във всеки от вас спи (или вече е събуден) един състезател с голяма мотивация да побеждава, да подобрява рекорди и да доказва уменията си (не само с думи).

Затова, за двудневното маунтинбайк събитие, което ще се проведе този уикенд (12-и и 13-и септември), освен изложение на най-новите колела сме подготвили две игри, в които да се включите, а защо не и да покажете, че можете да бъдете по-добри и от професионалистите. Игрите ще се проведат на оригиналният pump track терен на Sofia Ring Mall и пространството около входа на мола (откъм ИКЕА),

pumptrack Sofia Ring Mall
Снимка: източник – MTB-bg.com, автор – dimi

За играта “Beat the Pro”, шампионът по спускане – Стиви Гатев, ще премине pump track теренa с детски велосипед. Това, което трябва да направите вие, за да излезете като победители от трасето, е да дадете по-добро време от това на Стиви. Победител в състезанието ще е участникът направил най-добро време, а награди ще има и за двамата му подгласници.

Във втората игра “Fastest Bike Family” ще можете да участвате заедно със семейството си. Задачата ви ще бъде да премине по pump track маршрута за най-кратко общо време.

Участниците и в двете игри ще бъдат консултирани от професионалисти в планинското колоездене, които ще бъдат насреща с ценни съвети и насоки за най-лесно и успешно преминаване на трасето. Освен това обаче, атлетите ще демонстрират умения и ще ви направят свидетели на атрактивно маунтинбайк шоу. Сред тях ще бъдат атлети от клуб Vivo и други големи клубове по планинско колоездене и шампионът Стиви Гатев.

Стивиан Гатев се занимава с планинско колоездене от 2004г. и се състезава от 2007г. В кариерата си има 39 подиума и е трикратен вицешампион на България. В момента заема първото място в класирането в най атрактивната дисциплина в планинското колоездене – спускане (downhill).

Стиви Гатев
Снимка: facebook.com/stivian.gatev

Квалификациите и за двете игри ще започнат в събота (12.09) от 16:30 до 19:30 часа. Финалите ще бъдат в неделя – от 14:00 до 16:30 (Fastest Bike Family) и от 17:00 до 19:30 (Beat the Pro). В състезанията могат да участават всички желаещи, като за целта трябва просто да дойдат на трасето подготвени с велосипед и каска.

Наградите за най-добрите са:
Победи шампиона
1 място: нощувка за двама в хотел РИУ Правец
2 място: урок по голф + безплатен вход за СПА термална зона в РИУ Правец
3 място: ваучер за 30 лева от PUMA + безплатен вход за СПА термална зона в хотел РИУ Правец

Най-бързо семейство
1 място: нощувка за двама в хотел РИУ Правец
2 място: урок по голф + безплатен вход за СПА термална зона в РИУ Правец (по 1 вход за тримата члена на семейството)
3 място: ваучер за 30 лева от PUMA + безплатен вход за СПА термална зона в хотел РИУ Правец (по 1 ваучер и по 1 вход за тримата члена на семейството)

РИУ Правец
РИУ Правец

Актуална информация следете на страницата на събитието във фейсбук.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.