Добри ли сте в маунтинбайка? Покажете го!

0


Дата на събитието: 12.09.2015

Сподели

Shares

"Луди сме по байка"

Ние от 360 знаем, че във всеки от вас спи (или вече е събуден) един състезател с голяма мотивация да побеждава, да подобрява рекорди и да доказва уменията си (не само с думи).

Затова, за двудневното маунтинбайк събитие, което ще се проведе този уикенд (12-и и 13-и септември), освен изложение на най-новите колела сме подготвили две игри, в които да се включите, а защо не и да покажете, че можете да бъдете по-добри и от професионалистите. Игрите ще се проведат на оригиналният pump track терен на Sofia Ring Mall и пространството около входа на мола (откъм ИКЕА),

pumptrack Sofia Ring Mall
Снимка: източник – MTB-bg.com, автор – dimi

За играта “Beat the Pro”, шампионът по спускане – Стиви Гатев, ще премине pump track теренa с детски велосипед. Това, което трябва да направите вие, за да излезете като победители от трасето, е да дадете по-добро време от това на Стиви. Победител в състезанието ще е участникът направил най-добро време, а награди ще има и за двамата му подгласници.

Във втората игра “Fastest Bike Family” ще можете да участвате заедно със семейството си. Задачата ви ще бъде да премине по pump track маршрута за най-кратко общо време.

Участниците и в двете игри ще бъдат консултирани от професионалисти в планинското колоездене, които ще бъдат насреща с ценни съвети и насоки за най-лесно и успешно преминаване на трасето. Освен това обаче, атлетите ще демонстрират умения и ще ви направят свидетели на атрактивно маунтинбайк шоу. Сред тях ще бъдат атлети от клуб Vivo и други големи клубове по планинско колоездене и шампионът Стиви Гатев.

Стивиан Гатев се занимава с планинско колоездене от 2004г. и се състезава от 2007г. В кариерата си има 39 подиума и е трикратен вицешампион на България. В момента заема първото място в класирането в най атрактивната дисциплина в планинското колоездене – спускане (downhill).

Стиви Гатев
Снимка: facebook.com/stivian.gatev

Квалификациите и за двете игри ще започнат в събота (12.09) от 16:30 до 19:30 часа. Финалите ще бъдат в неделя – от 14:00 до 16:30 (Fastest Bike Family) и от 17:00 до 19:30 (Beat the Pro). В състезанията могат да участават всички желаещи, като за целта трябва просто да дойдат на трасето подготвени с велосипед и каска.

Наградите за най-добрите са:
Победи шампиона
1 място: нощувка за двама в хотел РИУ Правец
2 място: урок по голф + безплатен вход за СПА термална зона в РИУ Правец
3 място: ваучер за 30 лева от PUMA + безплатен вход за СПА термална зона в хотел РИУ Правец

Най-бързо семейство
1 място: нощувка за двама в хотел РИУ Правец
2 място: урок по голф + безплатен вход за СПА термална зона в РИУ Правец (по 1 вход за тримата члена на семейството)
3 място: ваучер за 30 лева от PUMA + безплатен вход за СПА термална зона в хотел РИУ Правец (по 1 ваучер и по 1 вход за тримата члена на семейството)

РИУ Правец
РИУ Правец

Актуална информация следете на страницата на събитието във фейсбук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.