Маунтинбайк шоу, в което да се включите

0


Дата на събитието: 12.09.2015

Сподели

Shares

"Луди сме по байка"
Ако се чудите какво да правите този уикенд, което хем да е разтоварващо, хем да поддържа физическия ви тонус, ние от 360˚ имаме идеално предложение за вас.

Тази събота и неделя (12-и и 13-и септември), оригиналният pumptrack терен на Sofia Ring Mall и пространството около входа на мола (откъм ИКЕА), ще бъдат сцена за атрактивно маунтинбайк шоу. По време на събитието ще имате възможността да посетите изложение, в което ще вземат участие повече от 10 компании, които произвеждат велосипеди и аксесоари за планинско колоездене, а също така и да наблюдавате и участвате в екстремни състезания по pumptrack терена.

pumptrack Sofia Ring Mall
Снимка: източник – MTB-bg.com, автор – dimi

Ние от 360˚, заедно със Sofia Ring Mall, организираме за вас две състезателни игри, в които да се включите и да покажете уменията си. Първата игра, в която ви приканваме да участвате е “Beat the Pro”. Целта е да подобрите времето, което шампионът в дисциплината спускане, Стиви Гатев, ще постави на pumptrack терена с детски велосипед. Естествено, за да се представите максимално добре, ще можете да разчитате на съветите на самия Стиви и на други изявени атлети.

Ако пък посетите събитието с цялото си семейство и сте с колела, можете да се състезавате с други семейства – любители на колоезденето, в играта “Fastest Bike Family”. Целта ще бъде да покажете най-добро общо време, сред всички останали семейства, по pumptrack терена.

pumptrack Sofia Ring Mall
Снимка: източник – MTB-bg.com, автор – kvelikov

В събота (12.09) от 16:30 часа ще се проведат квалификациите и за двете състезания, а в неделя (13.09) ще бъдат финалите и награждаването. От 14:00 до 16:30 ще се надпреварват най-бързите семейства на колела – финалисти, а от 17:00 до 19:30 финалистите в “Beat the Pro” ще подобряват времена.

Освен това, всички зрители ще могат да наблюдават какви умения ще покажат състезателите от най-големите клубове по планинско колоездене у нас и да се насладят на сложните фрийстайл каскади, които ще изпълнят. През цялото време, професионалистите в спорта ще бъдат насреща, за да ви дават съвети и насоки за преминаване на трасето.

Стиви Гатев
Снимка: facebook.com/stivian.gatev

Ако обаче мислите, че точно този уикенд изобщо няма да ви се състезава, спокойно, ние от 360˚ сме помислили и за вас. От 15:30 часа на 12-и септември до 21:00 часа на 13-и септември, на изложението на велосипеди, ще можете не само да видите, но и да тествате колела от типа fat bikes, електрически планински велосипеди, българската иновация, радваща се на огромен успех – HalfBike и модерните градски фиксита. Ще бъдат показани и най-новите тенденции при 29 и 27,5-инчовите велосипеди. Най-новите модели на изложените байкове, ще можете да изпробвате на pumptrack терена, който е изграден така, че да бъде подходящ както за професионалисти, така и за любители в спорта.

Хода на събитието можете да проследите тук.

Loga_BikeMall

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.