Започна WUWEC Festival

0
 

Сподели

Shares

WUWEC

Започна фестивалът за екстремни спортове и музика WUWEC. В рамките на цялата седмица от 7-и до 13-и септември в Добрич и Варна спортисти и артисти на международно ниво ще покажат уменията си и ще обменят опит и с местни творци.

Първият ден на фестивала предлага на посетителите тренировки и демонстрации по айкидо и китайски бойни изкуства. За всички начинаещи фотографи, пък има отворена работилничка. А за да завърши вечерта подобаващо, от 20:00 до 21:00 часа ще бъдат прожектирани късометражни арт филмчета. Първата фестивална вечер завършва с реге музика като организаторите приканват всички да извадят китарите и тарамбуките си.

Вторият фестивален ден започва точно в 12:00 на 8-и септември с DJ set от Mantara. Спортните занимания започват в 13:00 часа със стрийт баскетбол (свободно хвърляне), следван от лекции за историята и развитието на баскетбол културата (14:00) и продължават с отворени демонстрации по айкидо и китайски бойни изкуства. Във втория фестивален ден „БАЗА тийм” ще проведат уроци за начинаещи в скейт училището, а фотоработилничката за начинаещи фотографи ще премине на второ ниво. Денят отново ще завърши с кино, но този път филмите ще бъдат екстремни.

Пълната програма на фестивала можете да намерите на фейсбук страницата на събитието.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.