Започна WUWEC Festival

 
0

Сподели

0Shares
0 0

WUWEC

Започна фестивалът за екстремни спортове и музика WUWEC. В рамките на цялата седмица от 7-и до 13-и септември в Добрич и Варна спортисти и артисти на международно ниво ще покажат уменията си и ще обменят опит и с местни творци.

Първият ден на фестивала предлага на посетителите тренировки и демонстрации по айкидо и китайски бойни изкуства. За всички начинаещи фотографи, пък има отворена работилничка. А за да завърши вечерта подобаващо, от 20:00 до 21:00 часа ще бъдат прожектирани късометражни арт филмчета. Първата фестивална вечер завършва с реге музика като организаторите приканват всички да извадят китарите и тарамбуките си.

Вторият фестивален ден започва точно в 12:00 на 8-и септември с DJ set от Mantara. Спортните занимания започват в 13:00 часа със стрийт баскетбол (свободно хвърляне), следван от лекции за историята и развитието на баскетбол културата (14:00) и продължават с отворени демонстрации по айкидо и китайски бойни изкуства. Във втория фестивален ден „БАЗА тийм” ще проведат уроци за начинаещи в скейт училището, а фотоработилничката за начинаещи фотографи ще премине на второ ниво. Денят отново ще завърши с кино, но този път филмите ще бъдат екстремни.

Пълната програма на фестивала можете да намерите на фейсбук страницата на събитието.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.