Екстремното приобщаване на реките

0


Дата на събитието: 18.09.2015

Сподели

Shares

One Architecture Week

Събитието „One Architecture Week“ в Пловдив тази година ще бъде по-спортно и активно. То ще се случва в дните между 18 и 27 септември на плажа на Марица, а в програмата му е включена специална спортна и филмова част, в която пък участва и списание 360°.

На 23 септември 360° ще покаже няколко свои и на Ред Бул филми, свързани с екстремни спортове, инициативата JOURNEYversity и възможностите за приобщаване на екстремните спортове към градските реки и мостове.

С „Architecture Week“ и идеята за приобщената река ще може да се кара колело, да се участва в турнир по плажен волейбол, да се ходи по слаклайн, да се танцува, да се ориентира, да се прави функционална тренировка и всичко това край и дори над Марица.

Ето и някои от акцентите в спортната програма:

– 18 септември: Балансьорите от Slackline Fun Bulgaria ще прекосят река Марица от бряг до бряг по лента
– 19 септември, Плажът на Марица: Турнир по плажен волейбол
– 22 септември, 19 ч., Плажът на Марица: Функционални тренировки
– 23 септември: Филмова вечер със списание 360°
– 25 септември: Уроци по екстремно колоездене с Велоклуб КРИВА СПИЦА

Програмата е част от Европейската седмица на физическата активност и спорта – MOVE Week и подкрепя инициативата на международния архитектурен фестивал „One Architecture Week 2015“, чиято тема тази година е „При-общена река“ – интегриране на река Марица към социалния и културен живот.

Списание 360° е медийният партньор на спортната програма на „One Architecture Week 2015“. Повече за фестивала и програмата му можете да научите оттук.
Събитията са безплатни и насочени към всички.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.