Най-доброто от Вело Линия: 5-6 септември

0
 

Сподели

Shares
Снимка: Георги Даскалов
Снимка: Георги Даскалов

В Деня на Съединението камерите на Вело Линия отново бяха на Витоша. Те са там, за да заснемат спусканията на колоездачите в долната част от трасето Бай Кръстьо. Общо 4 са и към тях има 8 сензора за движение.

Всеки, който иска да направи запис на спускането си, може да мине през системата на старта, която му дава билетче, с което по-късно лесно ще намери видеото си на сайта veloline.bg. Всичко е напълно безплатно. Нещо повече, до Витоша се движат и безплатни автобуси, осигурени отново от Лидл България, с които колоездачите могат да достигнат планината заедно с колелата си.

В началото на всяка седмица редакторите на 360° избират най-силните видеа от уикенда. Този път на ред бяха приятелите. Груповите спускания от 5-6-ти с, които избрахме за вас можете да видите тази седмица:

Ако искате да видите какво се случи този уикенд на Витоша, можете да разгледате видеата на Вело линия ето тук. Началният час на спускането е ориентирът, по който всеки колоездач може лесно да намери кадрите от спускането си.

Ако сте се надъхали вече да запишете и своето спускане, имайте предвид, че камерите на Вело Линия ви очакват всеки уикенд и празничен ден до 13 септември. Специалната селекция на 360° пък ще можете да видите в началото на всяка седмица на 360mag.bg. Ще продължим да ви показваме най-бързите спускания, най-зрелищните скокове и драматични падания, дори най-екстравагантните колоездачни костюми. Затова, скачайте на колелата и към Вело Линия – камерите дебнат за вас.

Лидл България

Повече за Вело Линия можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.