Фестивал за екстремни спортове в София

0


Дата на събитието: 18.09.2015

Сподели

Shares
Extreme fest
Снимка: Level 7

Между 18-и и 20-и септември пространството около Паметника на Съветската армия в София ще се превърне в арена за демонстрации на най-различни екстремни спортове. Точно в 19:00 часа на 18.09 (петък) ще бъде открит „Еxtreme Fest”.

Най-готиното на този фестивал е, че посетителите не само ще видят как се изпълняват различни екстремни спортове, но и ще имат възможността да се включат в демонстрации и лично да проверят какво е усещането да практикуваш даден екстремен спорт. Освен това, всички присъстващи ще могат да се допитат за ценни съвети и житейски уроци до професионалистите в екстремните изживявания.

По време на целия фестивал посетителите ще могат да тестват как им понасят бънджи скоковете от кран, спускането с рапел и катеренето на стена. Освен това, всички ще могат да поиграят тенис на маса, да покарат пробно велосипеди или да поскачат върху въздушна възглавница.

Фестивалът ще продължи до 20:00 часа на 20-и септември, а входът за всички посетители е свободен.

“Extreme Fest” се организира от Level 7 с подкрепата на Столична община и е едно от събитията, подкрепящи инициативата „София – Европейска столица на спорта 2018г.” Пълната програма на събитието можете да намерите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.