Спорт и здравословен живот – две теми в едно събитие

0


Дата на събитието: 15.10.2015

Сподели

Shares

Време беше някой да обедини двете теми спорт и здравословен начин на живот в общо събитие. За първи път в България те влизат заедно във формат на изложение. Sofia Sport & Healthy Life ще се проведе между 15-17 октомври в НДК, а организатор е Виа Експо. Събитието ще се случи и с медийната подкрепа на списание 360°.

Sofia Sport & Healthy Life

 

Участници са както български, така и няколко чуждестранни компании. Те използват събитието като платформа за подсилване разпознаваемостта на продуктите си, за разширяване на пазарните си позициите, за търсене на дистрибутори, за създаване на контакти. По мнение на организаторите от Виа Експо нашият пазар има нужда от подобен род събитие. То обединява в едно темите спорт – здраве и е насочено както към бизнеса, така и към крайните потребители, при които информираността и мотивацията играят ключова роля за промяна в здравословна посока.

Какво ще видим на Sofia Sport & Healthy Life: екипировка за спорт и туризъм, оборудване за фитнес зали и стадиони, настилки, съоръжения за училищни салони и детски градини, топки, раници и чанти. Ще има и интересни продукти като ортези и стелки, възглавнички за нормализиране на pH баланса. Българска фирма пък ще представи изотонични напитки, които са професионално разработена формула за оптимална хидратация.

Хранителните добавки набират все по-голяма популярност у нас. Фирми, работещи в този сегмент, споделят, че нараства броят на хората, които осъзнават нуждата от активен живот и балансирано хранене. Посетителите ще научат повече за въздействието върху здравето и красотата на витамини, продукти от колаген, алое вера, чай, шоколад и др., обогатени с екстракт от чудотворната гъба Ганодерма Луцидум. Сред продуктовите експонати ще видим супер храна и гурме напитка от Япония.

Друг интересен акцент ще бъде участието на фирма, която ще демонстрира как науката дерматоглифика разчита скрития потенциал на човека по отношение на професионално развитие, спортни заложби и др.

За да бъде наистина активно, организаторите на Sofia Sport & Healthy Life подготвят съпътстваща програма с участието на известни български спортисти.

Столична община – Европейската столица на спорта за 2018 г. даде своята институционална подкрепа.

За повече информация: Viaexpo.com
Брошура

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.