Най-бързите спускания от Вело Линия: 29-30 август

0
 

Сподели

Shares
Вело Линия
Райдър: Росен Ковачев. Фотограф: Георги Даскалов

Камерите на Вело Линия за пореден уикенд бяха на Витоша. Те са там, за да заснемат спусканията на колоездачите в долната част от трасето Бай Кръстьо. Общо 4 са и към тях има 8 сензора за движение.

Всеки, който иска да направи запис на спускането си, може да мине през системата на старта, която му дава билетче, с което по-късно лесно ще намери видеото си на сайта veloline.bg. Всичко е напълно безплатно. Нещо повече, до Витоша се движат и безплатни автобуси, осигурени отново от Лидл България, с които колоездачите могат да достигнат планината заедно с колелата си.

Вело линия
Фотограф: Георги Даскалов

След като миналата седмица видяхме трите най-добри падания, а преди това най-добрите двойни и тройни спускания, е време да видим селекцията за 29-30 август, в която сме събрали най-големите бързаци от уикенда. Ето го нашия скоростен топ 3:

14:43 ч., неделя, 30 август:

15:36 ч., събота, 29 август:

16:16 ч., събота, 29 август:

Ако сте се надъхали вече да запишете и своето спускане, имайте предвид, че камерите на Вело Линия ви очакват всеки уикенд и празничен ден до 13 септември. Специалната селекция на 360° пък ще можете да видите в началото на всяка седмица на 360mag.bg. Ще продължим да ви показваме най-бързите спускания, най-зрелищните скокове и драматични падания, дори най-екстравагантните колоездачни костюми. Затова, скачайте на колелата и към Вело Линия – камерите дебнат за вас.

Лидл България

Повече за Вело Линия можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.