Вело Линия – да запишеш спускането си

0
 

Сподели

Shares
Вело Линия
Стивиан Гатев. Снимка: Георги Даскалов

Камерите на Вело Линия продължават да заснемат спусканията на колоездачите в долната част от трасето Бай Кръстьо на Витоша. Те ще бъдат там всеки уикенд и почивен ден до 13 септември. Общо 4 са с 8 сензора за движение и се включват след взимане на билетче от специална инсталация на входа. След това те реагират при минаването на колоездача, който е стартирал, и записват последователно спускането му. Благодарение на системата и началния час, който пише на билета, по-късно всеки колоездач може да види записа от карането си на сайта veloline.bg.

Вело Линия
Тодор, Стиви и Росен. Снимка: Георги Даскалов

Стивиан Гатев, Росен Ковачев и Тодор Киров бяха сред от първите, които тестваха трасето с новите камери. Триото можем да видим и във видеото на Вело Линия. Ето какво разказа Стиви за камерите:

„Kамерите, които Лидл монтираха на трасето над Драгалевци са нещо ново за нас. Хубаво е, че хората имат желанието да се снимат и да се видят как изглеждат отстрани, било то бавно или бързо. Евала на екипа на Вело Линия, че продължават да правят нещичко и за планинското колоездене!“

Стиви е на 23 години, от Севлиево. Той кара даунхил от 9-10 години, като само за последните 4 сезона е стъпвал 39 пъти на подиумите на различни DH състезания. Повече за него и другите му любими места за каране, освен Бай Кръсто, можете да научите от тук.

Ако искате и вие да бъдете заснети от камерите и след това да видите спускането си, имайте предвид, че можете да го направите всеки уикенд и почивен ден до 13 септември. Камерите са там и ви очакват, а до тях можете да стигнете с безплатните автобуси за колоездачи, които Лидл България осигурява през уикендите.

Повече за Вело Линия можете да научите тук.

Вело Линия. Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn
Стивиан Гатев. Снимка: Георги Даскалов

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.