През погледа на Julbo

0
 

Сподели

Shares

В планината, в морето, на пътя, в града. Слънчевите очила Julbo са за всички тези места, за всички ситуации, в които очите трябва да бъдат добре предпазени.

Ако искате да видите света през Julbo погледа в различни условия, различни пейзажи и гледни точки, можете лесно да го направите със симулатора на очилата. С него можете проверите как се вижда с различни плаки, какво е когато насочите поглед срещу слънцето, към снега или морето, които отразяват или влезете в сянката. Можете да проверите и как ще виждате докато шофирате, дали ще има отблясъци от слънцето и асфалта.

Julbo

 

Единственото, което трябва да направите, за да си поиграете с различния поглед, е да влезете в симулатора, който е тук, да изберете модел плака, да кликнете върху нея и да разгледате пейзажа с мишката.

Плаките Julbo, през които можете да погледнете са:

Julbo Cameleon
Julbo Cameleon
Фотохромни плаки с функция против мъгла. Те са поляризирани. Направени за използване в планински и дори в пустинни условия. Стават по-тъмни или по-светли в зависимост от интензитета на светлината (НТС технология). С тях до окото достига 5 – 20 % от светлината. Елиминират отблясъците на снега. Не създават конденз. Категория на защита: 2-4, като това е променящ се фактор в зависимост от светлината, независимо от околната температура.

Julbo Octopus
Julbo Octopus
Плака за слънчеви очила, която дава ясна видимост към хоризонта по всяко време. Тя е чувствителна към светлина (изсветлява и потъмнява), водоотблъскваща (с хидрофобно покритие) и поляризирана е. Подходяща е за водни спортове. Осигурява защита срещу заслепяване. Има висока разделителна способност и дава достоверно възпроизвеждане на цветовете. Категория на зашита: 2-4.

Julbo Falcon
Julbo Falcon
Чувствителни към видимата светлина. Поляризирани с антирефлексни покрития. Плаките FALCON® са идеални за пътувания и шофиране. Гарантират ясна видимост, независимо от светлината и атмосферните условия. Премахват отблясъците от всички отразяващи повърхности като вода, асфалт, стъкло и др. Осигуряват чистота на зрението. Имат и специално покритие, което ги предпазва от мазнини и така по-трудно остават следи от пръсти по тях и се поддържат чисти по-лесно. Фотохромни са и така стават по-тъмни или по-светли в зависимост от условията. Категория на защита: 2-3.

Julbo Zebra
Julbo Zebra
Фотохромният обектив на Zebra® потъмнява или изсветлява в зависимост от интензивността на светлината. Това се случва за много кратко време – в рамките на от 22 до 28 секунди. Покритието против мъгла на тази плака е интегрирано директно чрез лазер и гарантира максимална ефективност и дълъг живот. Zebra® се препоръчва за планинско колоездене, бягане, катерене, ски, езда и други спортове на открито. Нивото на защита в сенчести места като гори е 2, а при ярка слънчева светлина нараства до 4.

Julbo

Ако искате да погледнете не през симулатор, а през истински плаки Julbo, ще ги намерите заедно с различни модели слънчеви очила в магазини Стената. Всички налични модели можете да видите тук и в трите магазина в София:

СТЕНАТА Център – София, ул. Братя Миладинови 5 (срещу входа на Немската гимназия)
СТЕНАТА Галакси – София, бул. Шипченски проход 18, Търговски център Галакси
СТЕНАТА Outlet Младост – София, Търговски център Метро Сити, бул. Александър Малинов 51, етаж 1

Магазини Стената

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.