Най-добрите падания от Вело Линия: 22-23 август

0
 

Сподели

Shares
Вело Линия
Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn

Камерите на Вело Линия и този уикенд бяха на Витоша, за да заснемат спусканията на колоездачите по трасето Бай Кръстьо. След дъждовната и бедна на смели колоездачи събота, неделята изобилстваше на интересни спускания. Тя съвпадна и с първото ендуро състезание в „домашната планина“ – Home Mountain Enduro Cup, което привлече над 70 колоездачи от цяла България, както и един представител на Франция.

Докато колоездачите минаваха по трасето Бай Кръстьо, камерите на Вело Линия ги заснемаха, а малко след това пък екипът на 360° прегледа всички кадри и направи своята традиционна селекция с най-добрите видеа от уикенда.

След като видяхме топ 3 на най-добрите единични, двойни, тройни спускания и скокове, няма как да пропуснем и паданията. По хлъзгавото, кално трасе в неделя не липсваха такива. За щастие, всички бяха леки, а като добавка – благодарение на камерите на Вело Линия, можем и да им се насладим пред компютъра:

23 август, 17:34:13:

23 август, 12:57:35:

23 август, 17:10:16:

Камерите на Вело Линия са разположени по последните 500 метра от маунтин байк трасето на Бай Кръстьо. Те са 4 на брой, с 8 сензора за движение. Всеки, който иска да направи запис на спускането си, може да мине през системата на старта, която му дава билетче, с което по-късно лесно ще намери видеото си на сайта veloline.bg. Всичко е напълно безплатно. Нещо повече, до Витоша се движат и безплатни автобуси, осигурени отново от Лидл България, с които колоездачите могат да достигнат планината заедно с колелата си.

Ако сте се надъхали вече да запишете и своето спускане, имайте предвид, че камерите на Вело Линия ви очакват всеки уикенд и празничен ден до 13 септември. Специалната селекция на 360° пък ще можете да видите в началото на всяка седмица на 360mag.bg. Ще продължим да ви показваме най-бързите спускания, най-зрелищните скокове и драматични падания, дори най-екстравагантните колоездачни костюми. Затова, скачайте на колелата и към Вело Линия – камерите дебнат за вас.

Лидл България

Повече за Вело Линия можете да научите тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.