Legion run – екстремната обсада на Панчарево

0


Дата на събитието: 29.08.2015

Сподели

Shares

Legion run

Екстремно, кално, огнено, ледено, мокро, високо, страшно, предизвикателно. Такова се очаква да бъде второто издание на Legion run в България. То представлява забавно бягане по 5-километрово трасе с поне 15 препятствия за ума и тялото, предизвикващи страхове, инстинкти, но и желанието да ги преодолееш. Не се засича време и не се обявява победител. Наградата накрая е тениска, студена бира и удовлетворението, че си го направил. Това не е състезание, а преживяване, което може да бъде индивидуално или групово.

Датата е 29 август, а мястото, което ще обсади Легиона, е язовир Панчарево край София. Тази година събитието, освен още по-кално и екстремно, ще бъде и по-специално. Организаторите обещаха две нови препятствия, каквито не са правени никъде другаде по света. „Просто теренът го позволява“ – разказаха те. И за да не се чудим твърде много, ни дадоха жокер: „намесена е вода“.

Legion run

Ако ви е трудно да си представите как би изглеждало едно такова събитие, вижте видео от 2014 г. и повикайте във въображението си още много вода, кал, огън, лед и ухилени физиономии:

Крайният срок да се регистрирате онлайн за Легиона е полунощ на 21 август. Другата ви възможност е да го направите на място. Ако искате да споделите адреналина с още хора, имайте предвид, че можете да формирате отбори, да отидете с приятели, колеги или да предизвикате самите себе си. Няма значение с кого и как ще го направите, важно е изживяването, за което организаторите казват: „Ще ви боли, ще имате охлузвания, ще се насините, но ще се усмихвате.“

Legion run

Повече за Легиона тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.