360° Shopping Guide: Лято 2015

0
 

Сподели

Shares
Екипировка
Снимка: Have Fun SVO

Лятото е горещ сезон за горещи намаления и поводи да се сдобием с екипировка за нови спортове или да сменим старата. Ако се чудите къде до края на лятото е най-евтино, в кои магазини кои марки са на промоция и как да се екипирате най-изгодно, ето ги на едно място летните оферти, които намерихме за вас:

Нов магазин Basecamp на XCoSports в София

Магазини BaseCamp
Там цените ще бъдат по-ниски до края на август. Намаленията важат за марките G3 Genuine Guide Gear (-40%), Directalpine (-30% до -50%), Black Diamond (-20%), Patagonia (-20%), MontbellJP (-15%), LYO FOOD (-30%), Point6 (-30%).

GO!outdoor

Магазин K2 Outdoor (бившият GO!outdoor)
Намаленията там в момента са на сандалите Source (-15% и цени, започващи от 58 лв.), палатки за трекинг (марките Robens и MSR, а отстъпките от 15 до 30%) и раници Lowe Alpine и чантички за бягане и колоездене LIFEVENTURE BASE (-15-20%).

Стената

Магазини Стената
В момента там има намаление s 20% на градските раници Deuter. Намалени са с 15% и продуктите на Berghaus, Icebreaker, Patagonia (до края на септември), Trangoworld. Всички промоции, с изключение на Patagonia, са безсрочни – до зареждане на нова колекция.

SALEWA

Adventure Shop
От магазина на бул. Черни връх 84 в София са решили да разчистят склада си. Там на ход са големите летни намаления, които важат за марки като SALEWA, Dynafit, Ligth my Fire, очилата Julbo, дрехите icebraker, челниците Black Diamond, Nikwax, раниците Lowe Alpine, палатките и спални чували Hihg Peak, хамаци, газови котлони и бутилки, термоси и др.

Магазин Camouflage на ул. Костенски водопад 58 в София

Магазин Camouflage
В магазина на ул. Костенски водопад 58 и онлайн в момента има финално намаление на Fjallraven и по-ниски с 20% цени на Hazard4.

Фикси велосипед

Фикси велосипеди DRAG
Моделите фикси, които в момента са на по-ниска лятна цена са Stereo, Stereo 2015 и One. Те са типичните фиксита – леки и бързи, с всички предизвикателства на този вид колоездене. Цените им са с около 14% по-ниски до края на август.

Scott store

Scott
По-ниски цени в момента има и двата магазина на Scott в София. Те са за велосипеди, компоненти и дрехи.

RAM HT1.2

Велосипеди RAM
В онлайн платформата BikeLab в момента има намаление на култовия модел велосипед RAM HT1.2. Цената му е 800 лева.

SUPRA

Blok Shop
Лятото е време за намаления и в Blok Shop. С по-ниски цени там са дрехи, обувки, шапки, дори чадъри. Сред марките са SUPRA, BLOK, THRASHER и други.

VANS

Contrabanda
В магазините на Contrabanda също има намаление и то е за някои от продуктите на марките VANS, PROTEST. ELECTRIC.

От карачи за карачи в Stormshop

Stormshop
В магазина на бул. Черни връх 80 в София в момента намалени са няколко модела лонгборд, ски и ски автомати, лавинни лопати, зимни якета и панталони, дрехи, шапки, дори дамски рокли и портмонета. Сред тях дрехите и аксесоарите на VEHICLE, ските LIBERTY, лопатите BCA. В магазина има лятна промоция и на българските бодиборди Varvara.

Байк център

Байк център
В магазините на Байк център няма специално намаление в момента, но пък има две интересни възможности. Едната е да се сдобиете с колело CUBE или Specizlized на изплащане с 0% лихва или да върнете своя стар велосипед и така да вземете нов с отстъпка.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.