Байк лагер за жени

0


Дата на събитието: 28.08.2015

Сподели

Shares
girlsgobike
Снимка: Велопарк Пампорово

От 28-и до 30-и август ще се проведе байк събитие, насочено специално към всички дами.

Велопарк Пампорово ще стане домакин на двудневен женски байк уикенд. По време на него, всички записали се участнички ще имат възможност да изпитат трасетата, част от Велопарк Пампорово, да проверят способностите си и да затвърдят уменията си.

Събитието е насочено към всички дами, без ограничения във възрастта и уменията. Всички по-напреднали колоездачки ще могат хубаво да потренират на едни от най-добрите трасета за планинско колоездене в България, а начинаещите или по-неуверените в себе си ще имат възможността да обменят опит и съвети с една от най-добрите родни състезателки – Ани Томева и от момчетата от отбора Riders United. Участничките в лагера ще бъдат разделени на няколко групи, в зависимост от уменията, които притежават, а всяка група ще има индивидуален „треньор”, за да се гарантира постигане на максимално добри резултати.

Всички, които искат да участват, трябва да се запишат, като изпратят двете си имена и телефон за връзка на имейл: girlsgo@pamporovo.bike, не по-късно от 27-и август.

За повече информация, посетете страницата на събитието във фейсбук.

Trek
Снимка: Trek bikes

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.