Лидл премести Киноцентъра в Драгалевци

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Камерите на Вело Линия всеки уикенд и почивен ден до 13 септември са по долната част от трасето на „Бай Кръстьо“ и дебнат за звезди. Те са 4 на брой и са монтирани по маунтин байк маршрута на Витоша благодарение проект на Лидл България. Неговата цел е да помогне на колоездачите да напредват, а и да споделят каранията си, заснемайки ги. Това става чрез камерите и осемте сензора към тях. В началото на трасето пък има инсталация, през която се минава, за да се вземе билет. Всичко е напълно безплатно. Целта на системата на старта е да покаже началния час на спускането и номера, под който по-късно колоездачът да види видеото си на сайта veloline.bg.

Вело Линия
Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn

“Лидл преместиха Киноцентъра в Драгалевци!”
Георги Даскалов от BikePorn

Първите „звезди“ на Вело Линия бяха колоездачите Росен Ковачев, Стивиан Гатев и Тодор Киров, които тестваха системата преди официалното й пускане. Те бяха заснети от фотографа Георги Даскалов от BikePorn, който пък пръв направи снимки на трасето, оборудвано с „дървените роботи на Драгалевци“. Историята и снимките на Георги за този първи ден на Вело Линията можете да намерите тук.

Вело Линия. Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn
Стивиан Гатев. Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn

Ако искате и вие да бъдете заснети от камерите и след това да видите спускането си, имайте предвид, че можете да го направите всеки уикенд и почивен ден до 13 септември. Камерите са там и ви очакват, а до тях можете да стигнете с безплатните автобуси за колоездачи, които Лидл България осигурява през уикендите.

Повече за Вело Линия можете да научите тук.

Вело Линия

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.