Лидл премести Киноцентъра в Драгалевци

0
 

Сподели

Shares

Камерите на Вело Линия всеки уикенд и почивен ден до 13 септември са по долната част от трасето на „Бай Кръстьо“ и дебнат за звезди. Те са 4 на брой и са монтирани по маунтин байк маршрута на Витоша благодарение проект на Лидл България. Неговата цел е да помогне на колоездачите да напредват, а и да споделят каранията си, заснемайки ги. Това става чрез камерите и осемте сензора към тях. В началото на трасето пък има инсталация, през която се минава, за да се вземе билет. Всичко е напълно безплатно. Целта на системата на старта е да покаже началния час на спускането и номера, под който по-късно колоездачът да види видеото си на сайта veloline.bg.

Вело Линия
Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn

“Лидл преместиха Киноцентъра в Драгалевци!”
Георги Даскалов от BikePorn

Първите „звезди“ на Вело Линия бяха колоездачите Росен Ковачев, Стивиан Гатев и Тодор Киров, които тестваха системата преди официалното й пускане. Те бяха заснети от фотографа Георги Даскалов от BikePorn, който пък пръв направи снимки на трасето, оборудвано с „дървените роботи на Драгалевци“. Историята и снимките на Георги за този първи ден на Вело Линията можете да намерите тук.

Вело Линия. Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn
Стивиан Гатев. Снимка: Георги Даскалов, Bikeporn

Ако искате и вие да бъдете заснети от камерите и след това да видите спускането си, имайте предвид, че можете да го направите всеки уикенд и почивен ден до 13 септември. Камерите са там и ви очакват, а до тях можете да стигнете с безплатните автобуси за колоездачи, които Лидл България осигурява през уикендите.

Повече за Вело Линия можете да научите тук.

Вело Линия

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.